O familie de români a plătit 20.000 de euro să muncească o lună din Maldive

17-12-2020 17:01


O familie de români a plătit 20.000 de euro să stea o lună în Maldive și să muncească de acolo

Ofertele de vacanțe exotice se epuizează în câteva zile, iar o familie de români a plătit 20.000 de euro pentru a sta o lună în Maldive și să se muncească de acolo.

Cererea pentru destinaţii exotice din partea turiştilor români a explodat în luna noiembrie, când primul zbor charter pentru Maldive de Revelion 2021 s-a vândut în doar patru zile, deși cel mai ieftin pachet era de 1.299 de euro de persoană, arată datele centralizate de unul dintre cei mai mai mari turoperatori din Europa, activ și pe piaţa din România.

Al doilea zbor charter de Revelion către Maldive a fost vândut, de asemenea, în câteva zile, iar al treilea zbor s-a epuizat într-o singură zi.

Tot atunci s-a vândut integral şi zborul pentru Zanzibar, unde o vacanţă costa de la 1.319 euro/persoană, relevă agenția Dertour (filială DER Touristik Group, parte a grupului Rewe), potrivit căreia alte destinații exotice apreciate de români în această perioadă sunt Cancun (Mexic), Punta Cana (Republica Dominicană), Zanzibar, Egipt şi Ras al-Khaimah (Emiratele Arabe).

Turiştii români pleacă în aceste destinaţii cu zboruri charter, directe, iar înainte de plecare trebuie să prezinte un test negativ Covid-19.

Un lucru inedit este că persoanele care aleg să petreacă o lună într-o destinaţie exotică primesc tarife cu 50% mai mici.

”Există deja turişti români care au ales să stea o lună în Maldive şi să lucreze de acolo. Pentru un astfel de sejur, o familie a plătit 20.000 de euro", notează sursa citată.

 

 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO