Cât costă un bilet la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 26 Octombrie 2018 09:19
Categorie: Stiri Turism

Pregătirile pentru noaptea de Halloween sunt în toi. Localurile de la munte îi aşteaptă pe turişti cu petreceri de groază şi meniuri speciale pentru noaptea spiritelor.

La Castelul Bran însuşi Contele Dracula le va face oaspeţilor un tur special prin tunelurile ascunse ale cetăţii.

În acest weekend, Castelul Bran se va transforma într-un adevărat tărâm al groazei. Cei veniţi să viziteze cetatea lui Dracula vor fi primiţi sâmbătă seară la petrecerea de Halloween de vrăjitoare şi vampiri.

Şi hotelierii din Poiana Braşov îi aşteaptă pe turişti cu diverse evenimente tematice.

Gazdele au început deja pregătirile pentru Halloween. În câteva hoteluri şi pensiuni se organizează petreceri, iar oaspeţii cu cele mai înfricoşătoare costume vor fi premiaţi. Turiştii şi-au făcut rezervările pentru Halloween din timp, aşa că mai toate hotelurile şi pensiunile sunt deja ocupate.

Mirabela Bârsan, reprezentant hotel: Avem hotelul ocupat integral. Avem mai multe tabere de copilaşi care vin pentru acest weekend, pentru această sărbătoare de Halloween. Colegele noastre de la atelierele de creaţie vor face mai multe ateliere în acest sens cu ei, cu dovleci, cu monstruleţi."

În unele pub-uri din Braşov, barmanii dau frâu liber imaginaţiei şi prepară cocktail-uri mai deosebite, perfecte pentru a sărbători noaptea spiritelor.

Pamfir Bogdan, barman:Facem Bloody Mary, Brain Hemorrhage, etc. iar preţurile sunt între 10 şi 20 de lei.”
Reporter: „Pe ce culori vă axaţi?”
Barman: „Folosim culori: roşu, negru, albastru."

Cei care vor să rămână la pretrecerea din curtea Castelului Bran trebuie să platesca 180 de lei. În cluburile din Braşov unde se organizează petreceri tematice de Halloween, intrarea costă 20 de lei, iar participanţii sunt întâmpinaţi cu un pahar de licoare magică.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO