Organic Trio va canta la Etnika Jazz Festival, in Vama Veche, pe 9 septembrie 2011

Ultima actualizare: 07-04-2012 17:24
ETnIKA

Cu Mandela la flaut & caval, Jimmy Cserkesz la chitara si Berti Barbera la voce & cajon, grupul Organic Trio va canta vineri, 9 septembrie, de la ora 20.00, in Vama Veche, la Papa la Soni. La Etnika Jazz Festival.

"Folclorul "Organic Trio" nu e dat cu ruj si nici nu poarta tocuri. E spiritul locului pus pe sotii. Cultura a dialogului intr-un spatiu in care surzii racnesc unii la ceilalti de atata amar de vreme. Piesele lor, indelung elaborate, suna ca si cum s-ar naste in virtejul momentului. Cavalul cel rustic sta hatru de vorba cu flautul crescut la pension. Basul electric iese la plimbare pe Calea Victoriei cu bongosurile africane. Si tot asa" - sustin organizatorii evenimentului.

ETnIKA – o idée, o definitie, o comunitate, o sumedenie de culori, doar o singura limba: muzica!

In aceste zile, pana pe 10 septembrie, are loc prima editie a Festivalului ETnIKA, in Vama Veche, la Papa la Soni. Acolo se vor intalni mai multi artisti, apartinand mai multor etnii din Romania.

ETnIKA aduna muzicieni tineri care, alaturi de nume consacrate ale scenei romanesti, apartinand diferitor etnii, canta, improvizeaza si comunica deschis, promovand atat ideea de coexistenta cat si aceea de etica, plasata inaintea elementului etnic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO