Jazz/funk/fusion. Concert Sure in Bucuresti, 24 iunie

23-06-2011 14:38


Sure

SURE este un proiect ce se adresaza amatorilor de instrumental funk jazz si soul. Band-ul s-a nascut la initiativa bateristului Liviu Pop, care a invitat cativa dintre muzicienii romani pentru a canta impreuna.

Band-ul funk jazz / fusion SURE, format din Liviu Pop – tobe, Nicu Patoi – chitara, Raul Kusak – claviaturi si Adi Flautistu – bass va concerta vineri, 24 iunie, in Club Passage (Calea Victoriei 52 - Pasajul Englez- vis-à-vis de Hotel Novotel), incepand cu ora 22.00.

Intrarea este 22 lei.

Formatia s-a nascut la initiativa bateristului Liviu Pop, care a invitat cativa dintre muzicienii romani pentru a canta impreuna piese din repertoriul clasic funk jazz, prezentate insa intr-o interpretare noua, un amestec de funk, jazz, fusion si groove jazz.

Liviu Pop este un baterist de origine romana, stabilit in SUA, unde este o prezenta constanta pe scena muzicala din New England, colaborand cu diversi artisti de jazz, blues & soul, pe langa propriul sau grup. Alaturi de unii dintre artistii cu care colaboreaza in Statele Unite, Liviu Pop a participat si la cele mai importante festivaluri de blues si jazz din Romania.

In Romania, Liviu Pop colaboreaza adesea cu Raul Kusak, cei doi formand trupa Urban Unit, un duo jazz, funk si world music.

Acum, colaborarile bateristului merg mai departe prin trupa SURE, un proiect care nu va avea o formula fixa si in care Liviu va colabora cu diversi muzicieni romani.

Sursa: Pro TV

Tags: concerte, jazz, sure,

VIDEO PROTVPLUS.RO