Visul unei nopti la bara. Violeta, studenta la stiinte politice, animatoare in club de lux la Mamaia

Dată publicare: 17-07-2011 19:19
Dată actualizare: 13-09-2012 00:38


Sufletul petrecerilor fierbinti, dar si mobilul multor nopti de nesomn pentru tinerii blindati cu sute de euro si fara prea multa poezie in suflet.

Li se spune sec animatoare de parca ar fi masinarii, desi in realitate arata ca niste zeite care transforma noaptea in zi, atunci cand apar pe bar. Cu trupurile lor perfecte si aerul inabordabil, atrag la fel de multi turisti sensibili la frumos, ca marea inspumata.

Pentru prima data fizicienii au creat o GAURA IN TIMP pentru a ascunde o intamplare

Violeta are 21 de ani, si e dansatoare profesionista. A cochetat cu dansul sportiv de mica, iar de cativa ani s-a apucat serios de meserie. In fiecare vara e super- ocupata: e drept, doar in weekend... Din seara pana-n zori, danseaza provocator in cluburi, si spune ca nu-i usor sa faci atmosfera... iti trebuie si ritm, dar si conditie fizica: La inceput a fost foarte greu dar am capatat experienta si suflu si acum doar ma distrez. Asa imbin utilul cu placutul, spune ea.

Are planuri mari in rest: studiaza stiintele politice. Nu se mai vede pe scena peste un an sau doi. Vrea o viata normala, o cariera si o familie!

Vise asemanatoare au si Daniela si Alexandra. Candva, vor fi doamne serioase. Deocamdata traiesc intens viata de noapte: castiga dintr-un foc 300 de lei, si spun ca nu primesc bacsisuri.

Sunt in stare sa danseze 24 de ore din 24, spun cu mandrie: Noaptea fac atmosfera torida in club, ziua danseaza provocator printre baldachine.

Mii de barbati le sorb din priviri... si le dau energie. Cum isi mentin formele de sirene? Merg la sala, mananca putin si beau multa apa plata! Viata personala e deocamdata pe planul doi.

Faima dansatoarelor ii magnetizeaza si pe turistii din strainatate. Desi se spune ca romancele sunt cele mai frumoase, nu toate animatoarele din mamaia sint de pe la noi: Silvia si Mariana vin din Bulgaria. Fotomodele de profesie, prefera aceste slujbele de vara.

Managerii cluburilor recunosc ca animatoarele sint indispensabile, daca vrei sa ai profit. Iata asadar, cheia succesului... cel putin in statiunea cu staif a litoralului nostru.


VIDEO PROTVPLUS.RO