"Meciul Secolelor": Mayweather contra lui Pacman. Trecutul violent al americanului, considerat "rau", pentru ca bate femei

Floyd Mayweather Jr. si Manny Pacquiao - GETTY

Campionul mondial la box Floyd Mayweather Jr. este gata sa castige peste 150 de milioane de dolari in meciul pe care il va sustine cu Manny Pacquiao - partida care a fost numita de mass media internationala drept "Meciul Secolului".

Urmariti acest subiect si pe Twitter: @StirileProTV

Meciul MAYWEATHER - PACQUIAO va fi transmis LIVE la Pro TV pe 3 mai, de la ora 06.00!

Doar din burse, Mayweather si Pacquiao vor incasa 300 de milioane de dolari pentru Meciul Secolelor. Si asta nu e tot! Lupta marcheaza record dupa record: cel mai scump șort din istoria sporturilor va fi purtat de Manny Pacquiao. Reclamele prezente pe șort insumeaza 2.25 milioane de dolari! Marele castigator va primi o centura unica, o adevarata opera de arta, incrustata cu diamante si pietre pretioase.

In timp ce Mayweather se pregateste pentru acest meci foarte important - care va fi privit inclusiv de oameni care nu au mai vazut o partida de box in viata lor - unele publicatii rememoreaza "trecutul intunecat" al acestui sportiv de culoare. Este foarte cunoscut faptul ca el cumpara extrem de multe masini de lux - mult mai multe decat poate el sa conduca - si cheltuie cam 1.000 de dolari la o masa, scrie Business Insider. Insa inainte de cea mai mare lupta a vietii sale, Floyd Mayweather Jr. a fost cunoscut de opinia publica si pentru scandalurile de violenta domestica in care a fost implicat.

Citește și
Bilet Floyd Mayweather Jr.
Suma uriasa castigata de Mayweather Jr. la pariuri. Fanii ii cer sa doneze macar o parte din bani
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Inca din 2002, el a fost acuzat de violenta impotriva femeilor, cu o frecventa ingrijoratoare. Sportivul a pledat vinovat in doua dintre aceste cazuri, iar in alt caz a fost condamnat, insa acuzatiile au fost retrase patru ani mai tarziu. Cel mai recent incident, in care el si-a lovit fosta iubita in fata a 2 dintre copiii lor (in 2010), s-a finalizat cu 90 de zile de condamnare la inchisoare.

A fost insa eliberat dupa 60 de zile.

Conform raportului politiei, victima a fost Josie Harris, care, intr-o noapte din septembrie 2010, s-a intors acasa si l-a gasit pe Floyd discutand cu 2 dintre copiii lor. Cei doi au intrat intr-o altercatie verbala, iar femeia a chemat politia.

In raportul politiei se arata ca Mayweather a plecat dupa sosirea ofiterilor, insa s-a intors acasa la ora 05.00 dimineata, impreuna cu prietenul lui, James McNair. Harris a povestit ca s-a trezit cu Mayweather care o strangea de gat, citindu-i niste mesaje de pe telefon. Dupa ce ea a recunoscut ca se intalneste cu alt barbat, boxerul a inceput sa o loveasca. Femeia sustine ca a fost lovita in ceafa, trasa de par pe o canapea, iar acolo Floyd i-a spus: "O sa te omor si pe tine si pe ala cu care te intalnesti".

Unul dintre copii a vazut cearta si a fugit din casa, alertand un prieten al mamei, care a chemat politia.

Compania de managament a boxerului, Mayweather Promotions, nu a raspuns la solicitarile Business Insider de a comenta acest incident. Cu toate acestea, el a declarat recent pentru Yahoo ca nu loveste in femei. Cat despre incidentul cu Harris, a precizat urmatoarele: "Am lovit eu si am batut eu pe cineva? Nu, nu s-a intamplat asa ceva. Pot sa ma uit in ochii tai si sa spun ca asa ceva nu s-a intamplat. Am retinut eu o femeie care se droga? Da, am facut asta. Iar daca ei spun ca asta e violenta domestica, atunci, stii ceva? Sunt vinovat. Sunt vinovat ca am impiedicat pe cineva sa faca ceva".

In afara de acest caz, boxerul a mai fost acuzat de multe alte acte de violenta domestica.

De altfel, antrenorul lui Pacquiao, Freddie Roach, s-a folosit de trecutul lui Mayweather pentru a crea o imagine de "bun impotriva raului" in meciul care va avea loc pe 3 mai, LIVE la PRO TV, de la ora 06.00.

Mayweather, 37 de ani, este neinvins in 47 de meciuri, iar Pacquiao, 36 de ani, are 57 de victorii si cinci infrangeri in 64 de partide. Americanul detine centurile WBC si WBA la categoria semimijlocie, iar filipinezul Pacquiao are centura WBO.

Mayweather a cumparat in 18 ani peste 100 de masini de la acelasi dealer auto, platite cu bani gheata

Pugilistul american Floyd Mayweather a cumparat in ultimii 18 ani peste 100 de masini de la acelasi dealer auto, Towbin Motorcars din Las Vegas. El a facut achizitiile respective cu bani gheata, informeaza USA Today, conform Mediafax. Printre vehiculele cumparate de Mayweather se numara si 16 Rolls-Royce si trei Bugatti. "El cumpara o masina inainte de un meci. Cumpara masini dupa meci. Cumpara masini cu orice ocazie", a declarat Josh Towbin, reprezentant al dealerului auto.

Mayweather cere uneori ca dealerul auto sa ii fie la dispozitie si noaptea. "Nu stim niciodata cand va dori Floyd sa cumpere o masina. Dar merita efortul. Un Rolls Royce poate costa 400.000 de dolari. Un Bugatti trece de doua milioane de dolari, iar Mayweather are trei", a afirmat si Jesika Towbin-Mansour, care de asemenea reprezinta dealerul auto. USA Today noteaza ca Mayweather achizitioneaza vehiculele cu bani gheata si ca dealerul auto a trebuit sa cumpere o noua masina de numarat bani pentru a face fata situatiei.

Cel mai ieftin bilet pentru meciul Mayweather - Pacquiao costa 1.500 de dolari, cel mai scump 10.000

Organizatorii meciului dintre pugilistii Floyd Mayweather si Manny Pacquiao au anuntat ca biletele pentru aceasta confruntare au preturi cuprinse intre 1.500 si 10.000 de dolari, informeaza presa americana. Astfel, doritorii au avut de ales intre bilete de 1.500, 2.500, 3.500, 5.000 sau de 7.500 de dolari. Tichetele in valoare de 10.000 de dolari nu au fost disponibile publicului. Potrivit ESPN, doar 500 de bilete au fost disponibile publicului, iar fiecare persoana a putut cumpara cel mult patru tichete.

Organizatorii au pus in vanzare si bilete pentru cantarul oficial dinaintea meciului, acestea avand valoarea de 10 dolari - veniturile urmand sa fie donate.

Mark Wahlberg si P. Diddy au pariat 250.000 de dolari pe meciul de box dintre Mayweather si Pacquaio

Actorul Mark Wahlberg si rapperul P. Diddy sunt adversari intr-un pariu de 250.000 de dolari ce vizeaza meciul de box dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquaio, informeaza site-ul revistei People. Evenimentul, intitulat "Meciul Secolului" si asteptat de foarte multi ani de iubitorii acestui sport, va avea loc in orasul american Las Vegas pe 2 mai (SUA), respectiv 3 mai (ora Romaniei).

Fiecare dintre cei doi sportivi are numerosi admiratori in lumea intreaga, inclusiv in randul celebritatilor, iar printre acestea se afla nume sonore, precum Jamie Foxx, Tom Brady, Liev Schreiber si Khloe Kardashian.

Intr-o inregistrare video publicata vineri pe contul sau de Instagram, actorul Mark Wahlberg, in varsta de 43 de ani, a lansat rapperului P. Diddy, in varsta de 45 de ani, provocarea unui pariu. "Cu cine tii in acest meci?", a intrebat actorul. "Cu Mayweather. Tin cu echipa care face bani multi, dragule", a raspuns rapperul.

Mark Wahlberg, starul celui mai recent film din seria "Transformers", a dezvaluit ca el face parte din "echipa Pacman". "Vrei sa pariezi 100.000 de dolari pe el?", l-a intrebat P. Diddy. "De ce atat de putin?", a raspuns Wahlberg.

Dupa acest raspuns, P. Diddy a sugerat ca miza pariului sa urce la 250.000 de dolari. "Vreau acel diamant", a spus actorul, aratand cu degetul spre o nestemata uriasa pe care P. Diddy o poarta pe post de cercel. Rapperul a inceput sa rada si a reactionat in felul urmator: "De aceea iti voi lua banii".

Mark Wahlberg are o biografie iesita din comun, chiar si pentru standardele hollywoodiene. Dupa ce a stat in inchisoare pentru trafic de droguri si vatamari corporale, a facut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cantaret de rap de succes si a fost imaginea celebrei marci de lenjerie intima Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", in 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi vazut in "Planeta maimutelor", "Jaf in stil italian", "Lunetistul" si "Max Payne". Actorul s-a remarcat recent si in pelicula "The Fighter/ Luptatorul", in care a jucat alaturi de Christian Bale si Melissa Leo, cu un rol pentru care a primit cea de-a doua nominalizare la Oscar, in calitate de producator. Wahlberg a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar, pentru interpretarea din filmul "Cartita/ The Departed" (2006), regizat de Martin Scorsese.

P. Diddy, al carui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor si rapper, dar si castigator al unui premiu Grammy. in 2014, el a ocupat prima pozitie in topul Forbes al celor mai bogati artisti de muzica rap/ hip-hop din lume, cu avere estimata la 700 de milioane de dolari.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Pariul pus de Snoop Lion pe victoria lui Mayweather in fata lui Canelo Alvarez. Cat a castigat
Pariul pus de Snoop Lion pe victoria lui Mayweather in fata lui Canelo Alvarez. Cat a castigat

Snoop Lion si-a surprins toti fanii cu aceste fotografii postate pe Instagram.

Suma uriasa castigata de Mayweather Jr. la pariuri. Fanii ii cer sa doneze macar o parte din bani
Suma uriasa castigata de Mayweather Jr. la pariuri. Fanii ii cer sa doneze macar o parte din bani

Boxerul american Floyd Mayweather Jr a reusit sa dea lovitura la pariuri si sa aiba un profit de 1 milion de dolari.

Dupa Mayweather, si Evander Holyfield poate ajunge la puscarie, din cauza fiicei sale
Dupa Mayweather, si Evander Holyfield poate ajunge la puscarie, din cauza fiicei sale

Marele campion Evander Holyfield are probleme cu banii si datoriile, motiv pentru care ar putea ajunge la puscarie. Fiica sa poate fi cea care il va trimite acolo.

FOTO. N-o sa-ti vina sa crezi cum isi petrece Floyd Mayweather ultimele ore de libertate
FOTO. N-o sa-ti vina sa crezi cum isi petrece Floyd Mayweather ultimele ore de libertate

Floyd Mayweather jr. a ales sa-si petreaca intr-un mod inedit ultimele ore de libertate, inainte de a se duce la tribunalul din Las Vegas, pentru a-si executa cele 3 luni de inchisoare la care a fost condamnat.

Fotografia zilei te va deprima. Ce inseamna bani de buzunar pentru Floyd Mayweather
Fotografia zilei te va deprima. Ce inseamna bani de buzunar pentru Floyd Mayweather

Floyd Mayweather a demonstrat inca o data ca isi merita porecla de "Money" (n.r. Bani) dupa ce a retras de la o banca din Las Vegas o suma de bani record.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.