"As avea multe de zis, dar nu ma ajuta fața" sau "Forta Steaua. Si Ponta, si Steaua". Imagini din mijlocul sustinatorilor PSD

Dată publicare: 20-09-2014 19:26
Dată actualizare: 23-09-2014 06:59


Cei peste 70 de mii de membri si simpatizanti ai social-democratilor au aplaudat disciplinati din tribune sau de pe gazon, dar printre ei au fost si nemultumiti.

Domni, suparati ca PSD si-a luat din nou aliati la guvernare in loc sa ramana singur, sau doamne dezamagite ca nu au ... canapele puse la dispozitie. De departe, cei mai nervosi au fost insa soferii care au avut astazi drum in zona stadionului national.

"Astia de 13 ani joaca bine de tot. Au si tocuri fetele, deci suntem in directia cea buna"

Ca la un meci de fotbal. Asa au venit astazi multi dintre simpatizantii social-democratilor.

"Hai Steaua!
- Pentru Steaua sau pentru Ponta?
- Si Steaua, si Ponta
- Am vazut ca v-ati adus si ceva de incalzire
- Putin asa, trebuie"

Din tribune sau de pe gazon, membrii PSD ar fi vrut sa le transmita celor de pe scena ca au si ei nemultumiri. De exemplu, acesti domni sunt interesati ca partidul lor sa nu mai imparta guvernarea cu alte formatiuni.

"Era PSD dar s-a aliat si altii", "Eu as avea multe de spus dar nu ma ajuta fata", au spus cativa dintre simpatizantii premierului.

Dar cum nu au ajuns la liderii cei mari, oamenii au cautat sa isi rezolve fiecare problema. De exemplu acest ceteatean, var de primar din judetul Teleorman, s-a imbracat precum un cowboy veritabil, si a venit la adunarea social-democrata ca sa se insoare.

In agitatia generala, doamnele rapuse de oboseala au fost suparate ca nu au primit scaune pe care sa se odihneasca putin.

"- Suntem si noi batrane, ne dor picioarele
- Si au ramas scaune libere in tribune"

Pentru spectacol, organizatorii au permis ca pe stadion sa se vanda doar floricele si bere. Un meniu putin neobisnuit pentru adunarile PSDiste.

Poate si de aceea multi dintre ei s-au multumit cu ce pregatisera de acasa. De exemplu, aceste patru doamne.

"Doamna, eu stiu ca la PSD se mananca mici - Le-am adus de acasa"

Iar altii, au sporit incasarile unui fast-food din apropiere.

Patru bulevarde din capitala au fost inchise si traficul s-a desfasurat cu mare dificultate in toata zona stadionului.

Ca sa faca loc pentru cateva sute de autocare venite din toata tara, primaria a pus inca de acum cateva zile anunturi prin care instiinta ca parcarea este interzisa in zona Granda Arena. Evident, toate aceste masuri i-au enervat pe soferi.

Vazuta din satelit, zona stadionului natinal era o pata rosie, din cauza aglomeratiei.


VIDEO PROTVPLUS.RO