Studiu: Femeile prefera ca partenerii lor sa aiba o aventura strict de natura sexuala, decat una emotionala

Ultima actualizare: 13-03-2014 06:48
infidelitate

Potrivit unui studiu recent, femeile prefera ca partenerii lor sa aiba o relatie extraconjugala bazata pe sex, decat una in care sa se si implice emotional. Barbatii, pe de alta parte, nici nu vor sa auda de asa ceva.

Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Kansas au analizat 447 de adulti, iar rezultatele au fost suprinzatoare.

Doua treimi dintre femeile intervievate sustin ca prefera ca partenerii lor sa aiba o aventura strict de natura sexuala, decat una in care sa se implice si emotional, pentru ca, in acest caz, ar suferi mai mult.

In schimb, doar o treime dintre barbatii respondenti s-au declarat de acord cu acest lucru, acestia alegand, mai degraba, varianta in care iubitele lor se indragostesc de altcineva, dar nu apuca sa si cada in pacat.

Patru cincimi dintre participantele la studiu spun ca ar fi mai geloase daca partenerul lor s-ar indragosti de o alta femeie, decat daca ar incerca alte pozitii sexuale cu aceasta, noteaza Daily Mail.

Cercetarea a fost realizata pe un esantion de 447 de adulti, care au fost pusi in fata mai multor scenarii privind infidelitatea sexuala si emotionala, fiind intrebati care dintre ele i-ar afecta mai mult.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO