Am batut Ucraina! Jucam pentru Grupa Mondiala a Cupei Davis!

Dată publicare: 09-05-2010 00:00
Dată actualizare: 10-10-2012 09:15


Victor Hanescu

Victor Hanescu la batut cu 3-0 la seturi pe Serghei Stahovschi, in al patrulea meci al intalnirii cu Ucraina din Grupa I a Zonei Euro-africane, astfel ca Romania conduce la general cu 3-1 si va juca in barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala.

Tenismanul roman a castigat primul set dupa 45 de minute de joc, cu 6-4.

In cel de-al doilea set, care a durat doar 20 de minute, Hanescu a trecut in avantaj inca din game-ul 3, iar in game-ul al saptelea a castigat cel de-al doilea break al setului, incheiat 6-2.

Al treilea set a fost mult mai echilibrat. Victor Hanescu a avut o singura minge de break, in game-ul 5, insa Stahovski a anulat mingea de break a lui Hanescu. Cei doi jucatori au mers cap la cap pana in game-ul al 11-lea, cand Victor Hanescu a reusit sa castige si s-a impus in setul al treilea, cu scorul de 7-5.

Meciul, la care au asistat aproxiamtiv 2.500 de spectatori, a durat doua ore si zece minute.

Vineri, in prima zi a intalnirii, Victor Hanescu l-a invins pe Ilia Marcenko, iar Adrian Ungur, debutant in Cupa Davis, a fost invins de Serghei Stahovski.

Sambata, perechea Victor Hanescu/Horia Tecau a invins cuplul Serghei Bubka/Serghei Stahovski.

Ca urmare a rezultatelor intalnirii de la Bucuresti, Romania va juca, in septembrie, in barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala, iar Ucraina se va lupta pentru ramanerea in Grupa I.

Sursa: Mediafax

Tags: sport, tenis,


VIDEO PROTVPLUS.RO