Simona Halep s-a calificat în semifinalele Wimbledon 2022 după 6-1, 6-4 cu americanca Amanda Anisimova

simona halep, amanda anisimova
Colaj foto: IMAGO

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Wimbledon 2022 după 6-1, 6-4 cu americanca Amanda Anisimova.

Principalele momente ale meciului:

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 6-4. Game, set & meci, Simona Halep!

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 5-4. Anisimova ajunge la trei game-uri consecutive și provoacă un prim moment de sperietură zdravănă. Halep va avea însă a doua șansă de a servi pentru calificare.

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 5-3. Simona Halep pierde pentru prima dată pe propria servă în acest meci, iar Amanda Anisimova pare să prindă, într-un sfârșit poate prea târziu, o doză de curaj în fața româncei.

Citește și
Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon
Suma impresionantă pe care o va încasa Simona Halep după calificarea în optimile de finală de la Wimbledon
„Decizia a fost deja luată”. Care e planul lui Putin de a ataca NATO, potrivit oficialilor militari și experți europeni din domeniul apărării

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 5-2. Game, Anisimova, dar Simona Halep va servi, după pauză, pentru a treia semifinală a carierei pe iarba londoneză.

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 5-1. Simona Halep nu dă niciun semn de slăbiciune la serviciu și se apropie la un singur game de victorie.

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 4-1. Simona Halep avansează cu încredere înspre semifinalele turneului de la Wimbledon. Un nou break semnat de româncă, iar Anisimova își lovește geanta cu racheta, într-un prim semn de frustrare majoră.

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 3-1. Nici viteza, și nici forța loviturilor Anisimovei nu o incomodează pe Simona Halep, care așteaptă răbdătoare momentul ideal pentru a contraataca. Se confirmă break-ul adjudecat anterior, iar seturile încep să semene între ele din ce în ce mai puternic.

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 1-1. Game alb, Simona Halep. Serva arată convingător în startul setului doi, iar această armă a româncei poate face diferența pentru a reuși o victorie în minim de seturi.

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 0-1. Hold, Anisimova, care deschide din nou setul fără emoții mari pe propriul serviciu.

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2. Game & prim set, Simona Halep! O lecție de constanță servită de jucătoarea din țara noastră, care a profitat de toate cele 13 erori neforțate comise de americancă, dovedind sânge rece la ambele mingi de break procurate.

Simona Halep - Amanda Anisimova 5-1. Halep înfruntă cu hotărâre primele mingi de break ale oponentei și reușește din nou game pe propria servă, în prelungiri, ajutată și de noi erori neforțate comise de tânăra jucătoare din SUA.

Simona Halep - Amanda Anisimova 4-1. Simona Halep leagă break-urile, într-un start de meci în care a comis o sigură neforțată, în timp ce americanca a adunat 6. Jocul riscant al Anisimovei nu funcționează în fața constanței Simonei Halep, în acest început de meci.

Simona Halep - Amanda Anisimova 3-1. Break confirmat de Simona Halep, la treizeci, într-un game în care a servit inteligent, căutând corpul oponentei.

Simona Halep - Amanda Anisimova 2-1. Break, Simona Halep! Apar primele erori neforțate în jocul Anisimovei, care caută prea curând soluțiile în puncte, iar tactica se întoarce împotriva ei.

Simona Halep - Amanda Anisimova 1-1. Hold la cincisprezece pentru Simona Halep, o replică solidă la servă, în ciuda dublei greșeli comise în al doilea punct.

Simona Halep - Amanda Anisimova 0-1. Game alb reușit de americancă, în debutul meciului.

 

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) s-a duelat, miercuri, de cu americanca Amanda Anisimova (20 de ani, 25 WTA), în sferturile de finală de la Wimbledon 2022.

Duelul româncei cu jucătoarea din SUA a avut loc pe Terenul Central de la All England Club.

Până acum, cele două jucătoare au bifat trei meciuri directe, iar Simona Helep conduce la general cu scorul de 2-1. Duelul de debut a avut loc la Roland Garros 2019, în „sferturi”, atunci când sportiva de peste Ocean s-a impus cu 6-2, 6-4. Un an mai târziu, Halep s-a impus fără emoții în fața Anisimovei, în șaisprezecimile de la Paris, scor 6-0, 6-1. Cea mai recentă confruntare directă a avut loc cu aproape două săptămâni în urmă, la Bad Homburg, joc în care românca a triumfat cu 6-2, 6-1.

Halep: „Sunt pregătită”

În cazul în care Halep va triumfa în jocul de miercuri, mai departe, româna o va întâlni pe câștigătoarea dintre australianca Ajla Tomljanovic și kazaha Elena Rybakina.

"Va fi un meci diferit. Bineînțeles, acela a fost un meci grozav pentru mine, dar mă aștept la o partidă dificilă. Sunt aici să joc la fel cum am jucat astăzi, mă concentrez pe jocul meu. Sunt sigură că pot juca un tenis la fel de bun din nou, dar va fi o provocare. Sunt sferturile de finală de la Wimbledon. Sunt pregătită și abia aștept meciul următor", a prefațat Simona Halep întâlnirea cu Amanda Anisimova de la Londra.

De partea cealaltă, americanca se așteaptă la un duel dificil: „Este dificil să joci pe iarbă împotriva ei. Săptămâna trecută (la Bad Homburg) a jucat foarte bine, a fost un meci foarte complicat pentru mine. Dar am cam resimțit dureri la încheietură în acel meci, așa că nu am jucat la capacitate maximă. Știu că voi avea un meci foarte dificil, dar îl aștept cu nerăbdare. Sunt sigur că va fi o luptă foarte bună”.

Halep, favorită la casele de pariuri

La casele de pariuri, Simona Halep este favorită în meciul cu Amanda Anisimova. Românca are o cotă de 1.42 pentru victorie, în timp ce un succes al Amandei Anisimova este cotat la 3.00.

Mai mult, în momentul de față, Simona Halep este favorita caselor de pariuri la câștigarea Wimbledon 2022. Cota sportivei din Constanța este între 2,75 și 3,1.

Articol recomandat de sport.ro
Caz de Dosarele X. Superba italiancă a dispărut și nimeni nu mai știe de ea
Caz de Dosarele X. Superba italiancă a dispărut și nimeni nu mai știe de ea
Citește și...
Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon. Victorie entuziasmantă cu Paula Badosa, numărul 4 mondial
Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon. Victorie entuziasmantă cu Paula Badosa, numărul 4 mondial

Simona Halep s-a calificat spectaculos în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, luni, după ce a învins-o pe spaniola Paula Badosa, a patra favorită, cu 6-1, 6-2. 

Suma impresionantă pe care o va încasa Simona Halep după calificarea în optimile de finală de la Wimbledon
Suma impresionantă pe care o va încasa Simona Halep după calificarea în optimile de finală de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Wimbledon. Românca a învins-o pe poloneza Magdalena Frech cu scorul 6-4, 6-1.  

Simona Halep s-a calificat în
Simona Halep s-a calificat în "optimi" la Wimbledon. Cu cine va juca

Simona Halep, 30 de ani, locul 18 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon.

Recomandări
EU YES LA VOT. Cum a ajuns un spital din Buzău, propus spre desființare, etalon în tratamentul pacienţilor cu boli cronice
EU YES LA VOT. Cum a ajuns un spital din Buzău, propus spre desființare, etalon în tratamentul pacienţilor cu boli cronice

În România există un deficit uriaș privind serviciile de recuperare. Astfel de unități sunt închise din cauza incompetenței autorităților, iar în unele județe nu există.

A început, oficial, campania electorală. Politicienii au voie să se promoveze doar prin afișe și pliante
A început, oficial, campania electorală. Politicienii au voie să se promoveze doar prin afișe și pliante

De vineri, timp de 30 de zile politicienii sunt în campanie electorală. Autoritatea care supraveghează desfășurarea alegerilor le-a interzis să mai organizeze spectacole, bâlciuri, focuri de artificii ori să le ofere alegătorilor orice fel de cadouri.

Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete. Au fost cumpărate de la americani
Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete. Au fost cumpărate de la americani

Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete cumparate de la americani.