Mirror: Michael Schumacher ar putea fi externat peste o luna. Pilotul comunica cu cei din jur clipind

Ultima actualizare: 27-07-2014 07:54
michael schumacher

Fostul pilot de Formula 1 a inceput sa comunice cu familia sa clipind. Schumacher are insa nevoie de suport si supraveghere permanente.

Starea de sanatate a lui Michael Schumacher da semne de imbunatatire, acesta reusind sa comunice cu cei din jur clipind. Are in continuare nevoie de supraveghere permanenta, dar progresul inregistrat ar putea sa insemne o externare din spital chiar luna viitoare, scrie The Mirror.

Potrivit publicatiei britanice, o echipa de medici din Croatia ar fi dezvoltat o tehnica revolutionara de implantare a unui microcip, care l-ar putea ajuta pe fostul pilot sa “invete” din nou sa mearga si sa vorbeasca, dupa lunga perioada pe care a petrecut-o in coma.

In acest moment, Schumacher se afla internat intr-un spital din Elvetia, in apropiere de casa. Doctorii de la clinica respectiva spera ca, in cateva saptamani, sa il poata face sa stea intr-un scaun cu rotile electronic, de ultima generatie, pe care sa il controleze verbal.

Alaturi de fani, si pilotii britanici Lewis Hamilton si Jenson Button si-au aratat sprijinul fata de Schumacher, prin intermediul unor scrisori.

Te afli mereu in rugaciunile mele. Rugaciuni de speranta ca vei depasi aceasta perioada dificila”, a scris Hamilton.

Poarta cea mai mare batalie in aceste momente si stiu ca toti cei din Formula 1 spera ca va iesi triumfator din nou”, a spus si Jenson Button.

De asemenea, in urma cu patru luni s-a scris despre faptul ca sotia lui Schumacher, Corinna, ar fi investit masiv in reamenajarea locuintei. Mai exact, aceasta ar fi ridicat o constructie la nivelul solului, fara trepte, unde pilotul ar putea locui in continuare, scrie The Mirror.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO