Mesajul emotionant pe care Simona Halep l-a transmis imediat dupa victoria din turul 2 de la Indian Wells: "E dureros"

Ultima actualizare: 17-03-2015 06:52
Simona Halep

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a dorit sa-i dedice victoria obtinuta, vineri, in turul 2 al turneului de la Indian Wells, varului ei care s-a sinucis, despre care sportiva a spus ca iubea tenisul si era foarte talentat.

"Mi-este greu sa vorbesc despre aceasta situatie. Este dureros pentru toata lumea, pentru mine si pentru familia mea. Am dorit sa joc acest turneu deoarece el iubea tenisul. A jucat tenis multi ani. Asa ca am decis sa raman aici, pentru ca a fost putin mai usor sa trec peste aceasta situatie. Vreau sa-i dedic lui acest meci, pentru ca a iubit tenisul si a fost foarte talentat", a declarat Halep, potrivit site-ului oficial al WTA.

Varul Simona Halep, in varsta de 29 de ani, s-a sinucis la 9 martie, el fiind gasit spanzurat cu un cablu in holul locuintei sale din municipiul Constanta. Nicia Arghir era var primar cu Simona Halep, mamele celor doi fiind surori.

Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat, vineri, in turul trei al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 5.381.235 de dolari, invingand-o in runda secunda, scor 2-6, 6-1, 6-2, pe sportiva rusa Daria Gavrilova.

Citeste și...
Parteneri