Cel mai mare secret din viata lui Bruce Lee va fi dezvaluit. Lupta care l-a transformat in legenda

Ultima actualizare: 23-02-2013 01:14
Bruce Lee

Bruce Lee a fost un om cu o viata invaluita in general in mister, dar poate cel mai important moment este unul despre care se stiu foarte putine lucruri.

In 1965, o lupta impotriva maestrului Kung Fu Wong Jack Man i-a adus lui Bruce Lee statutul de legenda intre specialistii in arte martiale. A fost ultima lupta din cariera lui.

De aproape 50 de ani, toata lumea speculeaza despre ce s-a intamplat in sala de sport unde cei doi s-au intalnit. Martorii au fost foarte putini si ii poti numara pe degete.

In urma acelei lupte, Lee a dezvoltat stilul Jeet Kune Do, precursorul artelor martiale mixte de astazi.

Marti, Deadline.com a anuntat ca un film despre aceasta lupta va fi realizat si se va numi "Nasterea Dragonului". 

Nu va fi insa o biografie a lui Lee. "Incercam sa povestim cum s-a ajunsa la aceasta lupta" spune CEO-ul companiei de productie.

"Foarte multi vor sa stie de ce a venit Wong Jack Man in San Francisco, dar noi incercam sa construim o poveste satisfacatoarea si din punct de vedere al dramatismului".

Cei care vor scrie scenariul, Christopher Wilkinson si Stephen Rivele, spun ca Jack Man ar fi fost acolo pentru a-l ajuta pe Lee sa devina mai bun si incerca sa-i predea secretele sale.

Se pare ca secventele vor fi aratate prin ochii celor care au fost acolo, inclusiv Linda ,sotia lui Bruce Lee ce era insarcinata la acea vreme cu fiul lor, Brandon, cel care a murit in urma unui accident teribil la filmarile pentru filmul The Crow.

Interesant este insa cum vor reusi sa dea de Jack Man, acesta acordand foarte rar interviuri, prezenta sa in public fiind o raritate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO