Regele neincoronat al cersetorilor de la Gara de Nord, retinut. Cum ar fi construit Bruce Lee reteaua de traficanti

Ultima actualizare: 25-07-2015 01:12

Bruce Lee, regele neincoronat al cersetorilor de la Gara de Nord, a fost retinut. De altfel, individul avea interdictie sa intre in Capitala, ordin pe care l-a incalcat insa de 16 ori.

Dupa gratii ar putea ajunge si alte 6 persoane, incatusate odata cu el pentru trafic de droguri de mare risc si constituirea unui grup infractional organizat. Ramasi fara cel care ii conducea cu o mana de fier, sarmanii din canale sunt fie dezorintati, fie dispusi sa o ia de la capat pe cont propriu.

Bruce Lee a iesit de la audieri mai putin trufas de cand este suspectat de trafic de droguri. Descult, incercanat si fara vesta care l-a consacrat, cel supranumit "tatal boschetarilor" nu a raspuns la intrebari. Alaturi de el au fost pusi sub acuzare alti 6 oameni ai strazii, care il ascultau orbeste. Impreuna ar fi construit o retea prin care vindeau stupefiante.

„Hora Florin a initiat si organizat un grup infractional recrutand persoane fara adapost carora le permite sa locuiasca intr-o constructie ridicata fara autorizatii in sector 1 si care vand droguri in beneficiul sau. Astfel, acestia primesc drogurile de la Hora Florin, cauta si gasesc cumparatori, iar dupa realizarea vanzarilor predau banii celui mai sus mentionat”, a transmis DIICOT.

Bruce Lee le punea la dispozitie supusilor asa zisa vila a lui. Acolo peste 40 de consumatori isi injectau moartea in vene. Anchetatorii constata in documentele intocmite, realitatea dura: "din cauza consumului de droguri, trei persoane din anturajul inculpatului HORA FLORIN, au decedat".

Casa in cauza a fost sigilata de politie iar cersetorii de la Gara de Nord, sunt dezorientati. Probabil enervati si de noile conditii, unul dintre ei a scos o bata si a sarit la jurnalisti.

De acum inainte consumatorii de droguri fie se vor grupa sub comanda unui nou lider fie parasesc zona. Si asta pentru ca Bruce Lee era singurul distribuitor din zona de heroina, etnobotanice si...aurolac.

Bruce Lee ar fi gasit insa si alte modalitati de facut bani. In vila improvizata de el ar fi avut paturi suprapuse pe care le inchiria contracost. Mai mult, se pare ca fiecare prostituata de la Gara de Nord trebuia sa ii achite o taxa de 100 de lei ca sa i se permita sa lucreze acolo.

Anchetatorii au ridicat din locuinta lui Bruce Lee 30 de tablouri si icoane dar si aparatura electronica si computere. Toate acestea ii pot aduce noi probleme. Iar lista infractiunilor se tot largeste. Pe langa trafic de droguri, Bruce Lee este acuzat si de instigare la furt, furt inclusiv de energie electrica dar si construire fara autorizatie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO