Americanca Anita Alvarez a leșinat în bazin, în timpul Campionatului Mondial de natație | GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 23-06-2022 09:48
Americanca Anita Alvarez a leșinat în bazin, în timpul Campionatului Mondial de natație | GALERIE FOTO
Imago

Pe lângă performanțele excepționale ale lui David Popovici, un alt eveniment a uimit lumea întreagă în timpul Campionatului Mondial de natație de la Budapesta.

Americancei Anita Alvarez, 25 de ani, i s-a făcut rău în timpul unui concurs. Mai exact, sportiva a leșinat în timpul exercițiului pe care-l desfășura la proba de natație artistică. La un moment dat, înotătoarea s-a dus la fund, fără să aibă vreo reacție.

Potrivit publicației Mundo Deportivo, tragedia a fost evitată datorită antrenoarei sale, Andrea Fuentes, care a observat ce se întâmplă și s-a aruncat imediat în apă. Ea și-a ridicat eleva de pe fundul bazinului.

Anita Alvarez a fost scoasă din complexul sportiv Duna Arena pe targă. Din fericire, sportiva din SUA și-a revenit și este în afara oricărui pericol. În următoarele zile, pentru a afla ce a provocat leșinul, medicii o vor supune unor teste amănunțite.

Salvamarii nu au avut nicio reacție

"A fost o sperietură uriașă. A trebuit să sar în bazin, deoarece salvamarii nu aveau de gând s-o facă. Mi-a fost frică pentru că nu respira, dar acum se simte foarte bine.

A avut apă în plămâni, iar odată ce a început să respire din nou, totul a fost bine. S-a simțit ca o oră întreagă. Am spus că lucrurile nu sunt în regulă, am țipat la salvamari să se arunce în apă, dar nu m-au auzit sau nu au înțeles ce am spus.

Nu respira! Am sărit cât de repede am putut, de parcă eram la finala Jocurilor Olimpice", a declarat Andrea Fuentes, potrivit Firstpost.

Citește și: David Popovici a intrat în istoria natației. Campionul român a egalat un record vechi de aproape 50 de ani | FOTO & VIDEO

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO