A murit antrenorul sârbilor de la Backa Topola. A fost pe bancă la meciul cu FCSB din urmă cu 3 luni

Ultima actualizare: 15-12-2020 15:11
Zoltan Sabo
Facebook / Backa Topola

Zoltan Sabo, antrenorul echipei sârbe de fotbal TSC Backa Topola, fosta adversară a formaţiei FCSB în Europa League, a decedat marţi dimineaţa, la vârsta de 48 de ani, relatează cotidianul Telegraf din Serbia.

Sabo era bolnav de mai multe zile, iar cauza oficială a morţii este de natură cardiacă, însă planează dubii dacă a fost cauzată sau nu de coronavirus.

Mulţi jucători de la Backa Topola sunt infectaţi cu COVID-19 şi echipa nu a putut juca meciul programat anterior, iar un altul a fost amânat (cel cu Javor). Totuşi, Sabo a fost testat de mai multe ori şi de fiecare dată rezultatul a fost negativ, ultima oară chiar înaintea meciului cu Radnik de la Surdulica, vineri, la care s-a aflat pe banca tehnică, scrie publicaţia. După meciul amintit, antrenorul s-a simţit rău şi a mers la spital de mai multe ori, însă de fiecare dată a fost trimis să se trateze acasă.

Sabo a mers din nou la spital luni, din cauza faptului că avea dificultăţi de respiraţie, dar a fost trimis din nou acasă, unde a decedat în cursul nopţii.

Cauza oficială a morţii lui Zoltan Sabo este atac de cord, potrivit raportului oficial al medicului legist, însă rămâne misterul dacă acesta s-a produs ca urmare a noului coronavirus, care, pe lângă faptul că afectează plămânii, ataca în mod frecvent şi alte organe.

FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar al Europa League, după ce s-a impus în faţa formaţiei FK TSC Backa Topola la loviturile de departajare cu 5-4, pe 17 septembrie, pe Gradski Stadion din Senta, într-un meci memorabil din turul al doilea al competiţiei, scorul fiind egal 6-6 (1-2, 4-4) la finalul prelungirilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO