Weekend la munte, intre gratar si alegeri!


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 12:24
Data publicarii: Duminica 07 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Aproape 12.000 de turisti au petrecut un week-end reusit la inaltime, printre brazi. Unii au trecut si prin cabinele de vot, in timp ce altii au avut mai mare grija de gratare, pe care le-au aranjat artistic pentru o friptura de 5 stele.

 

Pe Valea Prahovei au ajuns valuri de turisti, care au vrut sa stea la aer curat cateva zile.Multi dintre ei au liber si maine, a doua zi dupa Rusalii, asa ca si-au rezervat camerele din timp.

Daca unii au ales sa merga in drumetii pe traseele din Bucegi, altii au preferat sa ramana la poalele muntelui, la un gratar. Au mancat friptura facuta pe jar incins, apoi s-au racorit cu o bere tinuta la rece chiar in apa raului.

Totusi, au fost si incidente neplacute. In Prahova, un barbat de 73 de ani a murit cand a iesit din cabina de votare. Avea probleme cu inima si i s-a facut rau. Medicii nu l-au mai putut salva.

Iar in Brasov, sase ghinionisti nu vor uita cu siguranta de aceasta zi. Au intrat sa se plimbe in padure si s-au intalnit cu o ursoaica si cu puiul ei.

S-au speriat si s-au catarat pe o schela metalica, pe Tampa, in Brasov.

Cei sase tineri, studenti din Vrancea, Bacau, Buzau, Dambovita si Botosani, au plecat la drumetie prin padure, echipati ca de plaja. Cand au dat peste cei doi ursi, n-au stiut incotro sa fuga mai repede.

S-au catarat in graba pe schela care sustine numele orasului Brasov. Acolo au ramas trei ore pana cand au venit jandarmii. Altfel nu ar fi avut curaj sa coboare. Vina e doar a lor, spun salvatorii.

Alti turisti s-au multumit doar sa priveasca padurea de la departare, invaluiti de fumul unui gratar bine aranjat.

Cei care nu au venit cu friptura la pachet, au gasit mese imbelsugate la pensiunile si hotelurile in care aveau camere.

Totusi, au fost si turisti care au trecut pe la sectiile de votare. Nu s-au inregistrat probleme si peste tot alegatorii au gasit buletine si stampile.
 

Un roman a fost arestat in Italia dupa ce a incercat sa fure o urna de vot
Politicienii au votat! Vezi ce au declarat dupa vot!
La soare, la mare! La vot, mai putin
VIDEO PROTVPLUS.RO