Vezi ce autostrazi promit autoritatile de la Transporturi ca vor fi gata


Ultimul update: Marti 03 Aprilie 2012 07:47
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri Sociale

320 de metri de autostrada pe zi si cel mult 117 kilometri pe tot parcursul lui 2011. Asa suna promisiunile optimiste de la Transporturi, care se refera inclusiv la cele doua tronsoane din drumul spre mare.

Cinci miliarde si jumatate ne sunt alocate de la Bruxelles pentru infrastructura. Miza este coridorul patru care leaga Aradul de Constanta. Aici vom vedea muncitori si utilaje in 2011.

Vremea urata le-a dat insa constructorilor planurile peste cap. La sfarsitul saptamanii trecute au fost oprite lucrarile la constructia soselei, dar se lucreaza in continuare la ridicarea de poduri.

Promisiunea ca vom ajunge din vara pe autostrada pana la Constanta ramane insa o vorba in vant. Pe tronsonul Medgidia-Constanta, adica pe 31 de kilometri, exproprierile si birocratia inca fac legea.

Pe de alta parte, Autostrada Arad-Timisoara va fi terminata, dar tot cu emotii. Desi se plang ca nu au bani, sefii de la drumuri au alocat 80 de milioane de lei.

Semn ca vremurile tulburi te motiveaza sa strangi mai cu folos, banii si incasarile la rovinieta au crescut substantial si vor ajunge la un miliard de lei pentru intretinere si deszapezire.

Banii din roviniete, la bancheri si regii asfaltului
80 de milioane de euro, aprobate pentru cresterea sigurantei pe DN1
VIDEO PROTVPLUS.RO