Vacanta de vis la munte! Lautari, mancare delicioasa si multa zapada

Ultima actualizare: 29-04-2012 06:52

Turistii au dat navala la munte, unde in restaurante ii asteapta lautarii si bucatele delicioase, iar pe partii, un strat gros de zapada! Cei care au inghetat, cu folos, la schi s-au retras seara la restaurante sa petreaca.

Au fost colindati, dar si invitati la dans de ansamblurile folclorice care le-au sporit voia buna. Iar lautarii si vinul aromat au fost responsabili pentru distractie reusita pana in zori.

Cum sarbatorile parca nu sunt sarbatori fara colinde si uraturi, traditia trebuia respectata si in Poiana Brasov. Voia buna si-a gasit loc printre turisti pana spre dimineata. Au mancat si au dansat in compania colindatorilor si a lautarilor, bucurandu-se de compania prietenilor sau a celor dragi.

Fara acorduri de vioara si acordeon, dar cu tipete zglobii si hohote de ras, altii au ales sa se distreze pe partie. Dupa ce luni a nins din nou pe la munte, partiile sunt numai bune pentru schiat sau pentru sanius.

Sute de turistii au profitat luni seara din plin de stratul de peste 25 de centimetri de zapada format pe Partia Clabucet din Predeal. Administatorii partiei Clabucet promit ca vor porni instalatia de iluminat in fiecare seara pana la ora 22:00. Tot pana atunci va functiona si teleschiul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO