Un tanar din Sibiu, bolnav de leucemie, are nevoie disperata de ajutor

Dată publicare: 01-07-2009 00:00
Dată actualizare: 14-10-2012 01:43


spital

Cand ai 30 de ani, o familie frumoasa si multe visuri care asteapta sa fie implinite, moartea este ultimul lucru la care te gandesti.

Sorin, un tanar din Sibiu, a inceput sa se gandeasca la sfarsit in urma cu putin timp, cand medicii i-au pus un diagnostic
necrutator: leucemie. Si apoi si-a dat seama ca are o sansa sa scape, dar cu foarte multi bani pe care el nu ii are.

Sorin are o familie minunata, un copil de patru ani si toata viata inainte.

Chimioterapia l-a sleit de puteri. Acum, singura lui sansa de supravietuire este transplantul de celule stem, dar are nevoie de o suma pe care se si teme sa o pronunte: 100.000 de euro.

In fiecare zi Sorin ii multumeste cerului ca e inca in viata, dar simte cum timpul pe lumea asta i se scurge pra repede. In momentele de cumpana, sotia lui i-a fost mereu aproape: "Am fost alaturi de el. Din cauza citostaticelor se simte foarte rau. A fost perioada in care nu putea merge la toaleta, n-a mancat o saptamana de zile, ii udam buzele cu apa... Este foarte, foarte greu," a spus Ramona Motruna, sotia lui Sorin.

Acum, Ramona si Sorin spera ca cineva sa-i auda si sa-i ajute cu o suma cat de mica. Poate asa, vor reusi sa stranga din bucati suficienti bani ca sa salveze o viata.

Daca doriti sa-l ajutati pe Sorin, puteti dona o suma cat de mica in urmatoarele conturi deschise la Banca Transilvania:

CONT IN LEI: RO42BTRL03301201685165XX

CONT IN EURO: RO88BTRL03304201685165XX

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO