Traseu off-road pe o strada din Iasi! Noroi de jumatate de metru!

Ultima actualizare: 07-10-2012 14:22

O intindere de noroi. In asta s-a transformat o strada din Iasi dupa ce au trecut pe acolo muncitorii unei firme. Au facut o lucrare de canalizare, au sapat santuri, au pus tevi, dar n-au mai nivelat si drumul.

Mocirla, spun oamenii, e cadoul lasat la plecare de muncitorii unei firme care a facut aici lucrari de canalizare. Constructorii au sapat santuri si au pus tevi, dar pamantul care n-a mai incaput apoi la loc a ramas pe unde s-a nimerit, pana cand prima ploaie mai serioasa a transformat totul intr-un traseu de off-road.

De fiecare data cand cineva porneste catre centrul orasului, toata lumea se iteste pe la porti si pariaza pana unde va ajunge temerarul.

S-a impotmolit pana si masina cu sute de cai putere, in care un parinte a incercat sa-si duca fiul la spital.

Oamenii spun ca le radea sufletul, cand pe strada lor au inceput lucrarile de canalizare. Drumul era bun, urmau sa aiba si conditii adevarate de mare oras... Asta pana cand, peste noapte, muncitorii au plecat, dar fara sa ia cu ei si pamantul scos de la sapaturi. Iar ploaia a facut restul...

Reprezentantii societatii sunt totusi dispusi sa plateasca reparatia masinii care a ramas impotmolita, dar numai daca pagubasul va da societatea in judecata. Celorlalti localnici le recomanda cu incredere sa astepte... inghetul, care va intari noroiul de pe strada lor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO