Tramvaiele, troleibuzele si autobuzele, vandute pentru o datorie istorica

Ultima actualizare: 08-04-2012 02:13

Daca va doriti un tramvai ori un autobuz, harbuit dar inca functional, l-ati putea cumpara in curand de la Timisoara. O datorie de 10 milioane de euro ar putea lasa orasul fara transport public local.

Sunt vizate de masura sechestrului 153 de tramvaie cu tot cu vagoanele remorca, 53 de troleibuze, 28 de autobuze si 29 de autoturisme.

Din acest moment, drumul e deschis pentru procedura care duce catre scoaterea la mezat a intregului activ pe care il are regia de transport.

Fara niciun ban in conturile companiei, sefii transportului public din Timisoara spera ca judecatorii vor da dovada de clementa.

Pe timisoreni, perspectiva nu pare sa-i ingrijoreze din cale afara. Se vor descurca, spun ei, chiar si fara tramvaie si autobuze. Iar pentru ecologisti, masura e chiar binevenita.

Dar fiindca romanul e optimist din fire, conducerea companiei vede viitorul in roz, desi portareii le-au trecut prin curte. Impreuna cu Primaria Timisoarei, planuieste sa cumpere tramvaie noi, pe care ar da bucuroasa cateva milioane de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO