Traiesc fara apa, electricitate si gaze in Capitala!

Ultima actualizare: 11-10-2012 02:31
Traiesc fara apa, electricitate si gaze in Capitala!

In aceasta situatie sunt cateva familii care s-au grabit, de nevoie, sa se mute in cartierul ANL Henri Coanda, in locuintele pe care le-au cumparat in urma cu 4 ani.

Necazul oamenilor care au platit o casa in cartierul rezidential Henri Coanda nu s-a incheiat. S-au bucurat ca, in sfarsit, litigiul pentru teren s-a terminat si locuintele incep sa se ridice. Unii, care si-au vandut apartamentele ca sa plateasca ratele la ANL, s-au grabit sa se mute. 

Locuintele fi trebuit sa fie gata, cu tot cu utilitati, inca din 2006.

Autoritatile declara ca utilitatile vor fi complete abia in 2010, mult prea tarziu pentru oamenii care si-au vandut casele vechi pentru a achita ratele si trebuie sa locuiasca in conditii grele.

Oamenii au intrebat institutiiile statului de ce nu isi fac treaba, asa cum era stipulat in contract. Casele ar fi trebui sa fie gata initial in 2004, apoi in 2006.

Electrica spune ca s-a privatizat si, ca atare, contractul nu mai este valabil. Distrigaz nu incepe lucrarile pana cand ceilalti nu si le fac pe ale lor. Primaria Capitalei nu dat un raspuns legat de canalizare si apa.

Agentia Nationala de Locuinte a alocat, abia la inceputul acestui an, bani pentru utilitati: saizeci de milioane de euro, dar au trecut lunile si licitatia pentru atribuire nu a fost organziata.

In acest timp, oamenii sunt prinsi in sistemul birocractic, care lucreaza impotriva lor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO