Tinere in scaun cu rotile au defilat pe podium, in tinutele unor designeri. "Conteaza ceea ce oferim"

Ultima actualizare: 28-03-2016 07:04

Seara emotionanta la Bistrita: mai multe tinere in scaun cu rotile au defilat pe podium in tinutele unor designeri oferind o adevarata lectie de viata.
 

Dizabilitatile nu le-au rapit sansa de a demonstra ca sunt la fel ca noi toti, iar increderea lor a dat un plus de stralucire prezentarii.

Organizatoarea evenimentului si-a dorit ca prin aceasta prezentare participantele sa se simta la fel de frumoase ca oricare alta femeie si in acelasi timp oamenii din jur sa invete sa nu le judece prin prisma dizabilitatilor.

Bianca Spanu, model: "Nu conteaza felul in care ne deplasam, conteaza ceea ce oferim si noi oferim foarte mult."

Printre spectatorii entuziasmati s-au aflat si persoane cu dizabilitati care s-au regasit in povestea de viata a fiecarui model.

Evelin Sutea, spectator cu dizabilitati: "Mi-a dat o dispozitie foarte buna, plec de aici cu o atitudine asa pozitiva."

Spectatoare: "Nu conteaza foarte mult atata ca stai drept sau stai in fund sau cum este in cazul lor, sa stai in scaun cu rotile, frumusetea se vede si la inaltime si jos."

Tinutele au fost aduse de Tina Olari, romanca stabilita in Spania care a fost numita designerul official al Miss World 2015 dupa ce a creat rochia cu care frumoasa Mireia Lalaguna a castigat acest titlu.

Tina Olari, designer: "Am fost incredibil de impresionata de determinarea si forta care o au femeile astea. O rochie care a fost prezenta pe o mare scena la nivel mondial a stralucit la fel acolo si va straluci la fel aici, poate chiar mai mult."

Modelele au defilat alaturi de femei fara dizabilitati care s-au oferit sa le spijine si sa le ajute sa lupte impotriva discriminarii persoanelor cu handicap.

Organizatorii spun ca vor continua sa dezvolte acest eveniment la nivel national.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO