Si-a amenajat in cavoul sotiei o adevarata garsoniera

Ultima actualizare: 12-07-2012 09:53

Nici moartea nu l-a despartit de iubirea vietii lui! Dupa 45 de ani de casnicie fericita, un barbat care si-a ingropat in urma cu un an sotia a hotarat sa traiasca in continuare alaturi de ea.


Cum nu a gasit alta solutie, a investit 50.000 de lei si si-a amenajat in cavoul femeii o adevarata garsoniera. Ziua locuieste acolo, iar noaptea, pentru ca este prea frig, doarme acasa. In urma lasa insa camere video care sa-i supravegheze investitia.

Aproape o jumatate de secol, Ticu si Viorica au fost nedespartiti. S-au iubit mult si au impartit impreuna si bune si rele. Acum un an, femeia a murit, iar sotul ei nu a suportat despartirea.

Barbatul a aranjat interiorul cavoului astfel incat in fiecare coltisor sa aiba amintiri legate de sotia lui. Ziua, Ticu sta ore in sir alaturi de sotia lui, Viorica. Cand vine seara, pleaca acasa. Monitorizeaza insa atent totul. Si-a pus la punct un sistem modern pentru asta.

Pe Ticu il cunosc toti cei care vin la cimitir. Toti il saluta, iar el se poarta ca o gazda perfecta. Si barbatul spune ca nu se va opri aici. Vrea sa vanda inca un teren pentru a face rost de bani cu care va plati un pictor care sa decoreze peretii cavoului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO