Secretarul de stat in MF Gratiela Iordache, dignosticata cu gripa AH1N1

04-11-2009 00:00

Secretarul de stat in MF Gratiela Iordache, dignos...
Secretarul de stat in MF Gratiela Iordache, dignos...

UPDATE: Ca orice boala, nici gripa noua nu alege. Gratiela Iordache, secretar de stat in Ministerul Finantelor, a fost depistata cu virusul AH1N1, iar medicii au sfatuit-o sa stea izolata, acasa.

Cu o durere-n gat, febra si tuse seaca. Asa a inceput pentru secretarul de stat Gratiela Iordache ziua de luni. N-a stat pe ganduri si a mers de urgenta la Institutul Matei Bals, unde i s-au prelevat probe bilogice.

Doamna Iordache nu stie cum si de unde a contactat virusul, insa de doua zile are interdictie sa iasa din casa. Problema este ca pana sa primeasca vestea a mers la Minister. Acolo s-a intalnit cu diversi colegi, printre care si ministrul Gheorghe Pogea.

Gratiela Iordache este insa si unul dintre cei care au negociat cu reprezentantii FMI. E un risc al meseriei, raspund diplomatic acestia.

"Au facut dezinfectie in birourile unde dumneaei lucra, in toaletele de servici, oamenii cu care a fost colegi raman in continuare acasa," a declarat ministrul interimar al Finantelor, Gheorghe Pogea.

Mai in gluma, mai in serios, si parlamentarii au discutat miercuri despre gripa noua. La investirea cabinetului Croitoru, ministrii propusi au primit cadou cate o masca de protectie.

Afla aici cum faci diferenta intre gripa sezoniera, cea noua si o viroza

Gripa noua, mult mai contagioasa! Se recomanda sa purtam masca!

Gripa noua, fata in fata cu romanii! 97 de cazuri in ultimele 24 de ore


VIDEO PROTVPLUS.RO