Sarbatoare in localitatea care a dat numele serialului "Las Fierbinti". Mesajul transmis de actorii din film locuitorilor

Dată publicare: 06-09-2015 20:06
Dată actualizare: 09-09-2015 06:54


Este mare sarbatoare la Fierbinti Targ, localitatea care da numele celui mai iubit serial de comedie din Romania. Cu aceasta ocazie, actorii le-au transmis un mesaj locuitorilor de la care s-au inspirat.

O dovada in plus ca intre serial si comunitate s-a creat o legatura aparte este ca printre fierbintenii prezenti la serbare am intalnit nu doar fani ai serialului, dar si actori cu norma intreaga.

In primul weekend de toamna, fierbintenii isi serbeaza urbea devenita vedeta inca de la primul sezon al serialului "Las Fierbinti".

Iusein Iuksel, primarul orasului Fierbinti Targ: "Cei care sunt in avantaj si au avut beneficii majore din acest contract au fost fierbintenii. Suntem sunati de foarte multe primarii din tara care m-au instiintat ca in cazul unei interventii medicale din cauza rasului la urmarirea filmului ne vor da in judecata."

Comunitatea din Fierbinti Targ este impartita in doua tabere. Daca unii considera ca serialul le strica imaginea, altii pun umorul pe primul loc si recunosc ca pelicula i-a facut cunoscuti peste tot.

"Mie imi place de Firicel. Ala e exact cum trebuie sa fie un betiv. Si de Celentano", spune razand un localnic.

In Fierbinti ai sansa sa dai nas in nas nu doar cu fani ai serialului, ci chiar cu actori. Noi ne-am intalnit cu omul care aduce corespondenta.

Iusein Iuksel, primarul orasului Fierbinti Targ: "Cetateniii sunt multumiti, actorii sper sa fie si ei multumti si chiar le urez la multe seriale care sa se toarne in continuare in Fierbinti."


VIDEO PROTVPLUS.RO