Trupa de soc de la Marea Neagra, “BAYWATCH” de Romania. Salarii mici, dar admirati de toata lumea

Dată publicare: 10-08-2011 19:13
Dată actualizare: 30-10-2012 18:06


Unele prezente de pe plaja fac furori printre turisti, mai ceva ca zeii marii, daca ar iesi subit din valurile de la Mamaia. Sunt salvamarii antrenati ani de zile sa inoate ca niste delfini si sa arate ca niste culturisti.

Tineri, frumosi si puternici, inspira incredere dar si .. mii de alte ganduri, adesea trecute sub tacere in fata partenerilor de concediu. Inclusiv fetele din echipa ar putea salva oricand un barbat aflat la ananghie, in larg.

Astfel de episoade au loc zilnic pe plaja cand salvamarii isi fac rondul, urmariti de mii de priviri. Sunt 200 pe tot litoralul.

Ana-Maria, de exemplu, a facut inot de performanta si, de doi ani, ca salvamar, are de infruntat provocari fel de fel.

Frumosi, bronzati impecabil, colegii Anei chiar fac valuri printre doamnele si domnisoarele aflate in vacanta. Castiga 1500 de lei pe luna si ascund, uneori, episoade de amor, imposibil de povestit.

Se spune ca inotul sculpteaza cele mai frumoase trupuri, dar ca sa arati asa, trebuie sa te pui in valoare, ca un fotomodel.

Si nu sunt singurii care fac plaja mai frumoasa. Una dintre tinerele asistente medicale, care stau in corturile de prim ajutor, a descoperit ca o buna parte dintre crizele de inima ale turistilor sunt inchipuite.

Din pacate, salvamarii traiesc uneori momente lipsite total de stralucire, cand se confrunta cu moartea si ... o vad castigand. A doua zi, insa, toata echipa trebuie sa o ia de la capat. 

Tags: litoral, salvamari,


VIDEO PROTVPLUS.RO