Romania, tara copiilor saraci si parasiti! Au nevoie de ajutorul nostru!


Ultimul update: Joi 31 Mai 2012 16:25
Data publicarii: Luni 05 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Pastele n-a insemnat pentru toata lumea mese pline si oameni dragi adunati in jurul lor. In Romania, un copil din zece traieste la limita saraciei. Si mai trist este ca multi dintre ei trec prin aceste griji singuri pe lume, uitati de parinti.

Undeva in sectorul 1, intr-un centru cu zece case sociale, 36 de copii au sarbatorit Pastele impreuna. Sunt suflete abandonate de cei care le-au dat viata. Unii au fost parasiti de parinti imediat dupa nastere, altii au mamele si tatii plecati la munca in strainatate, iar cativa au fost luati din locuintele lor dupa ce autoritatile au descoperit ca erau abuzati.

Ca ei in Romania sunt 350.000 de copii care traiesc de azi pe maine. Mai tare decat saracia ii doare insa lipsa unei familii care sa ii ocroteasca.

Familia Saboiu creste noua copii cu mai putin de 2000 de lei pe luna. Cel mai mic are 5 ani, iar cel mai mare 19. Toti sunt la scoala, toti au nevoie de rechizite, haine si mancare, dar niciunul nu e trist. Sapte fete si doi baieti, toti un zambet. Pentru ca se simt iubiti.

Mama e casnica, iar tatal lucreaza cu ziua pe unde apuca, asa ca n-au avut bani sa mobileze cele trei camere. Dar s-au descurcat.

Ca orice adolescenta, Rebeca are si ea nevoi multe, dar nu s-a lasat o clipa descurajata de lipsuri. Are deja o colectie de medalii la concursuri de hanbal si are ambitia sa ajunga o adevarata campioana.

Pentru ca un numar cat mai mare de copii sa aiba parte de o copilarie fericita poti dona 2 euro prin trimiterea unui SMS la numarul 877 in retelele Vodafone, Orange si Cosmote in perioada 1 – 30 aprilie. Servicii oferite gratuit de Vodafone, Orange si Cosmote. Nu se percepe TVA.

Tags: saracie,

Abandonat de rude si de prieteni, a sfarsit in singuratate si mizerie!
Disperati, romanii saraci cer ajutor pe internet sau la mica publicitate!
Imaginea dura a saraciei! Si-au facut aprovizionarea de la groapa de gunoi
VIDEO PROTVPLUS.RO