Reprezentanţii Salina Turda au răspuns acuzaţiilor aduse de un bărbat care a urmat un tratament acolo

Dată publicare: 19-03-2018 13:30
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Salina Turda - Agerpres - 5

Un bărbat din Timișoara, bolnav de astm, a decis să urmeze un tratament la Salina Turda, dar acum spune că regretă. Reprezentanţii Salina Turda au răspuns acuzaţiilor.

Bărbatul reclamă faptul că baza de tratament pentru astmatici este o bombă cu ceas și că ar fi plecat mai bolnav decât a venit.

”Eu am ales să stau 7 zile la Salina Turda alături de soția mea și de fiul meu, bolnav și el de astm. Am plătit tratamentul și ne-am trezit cu o echipă de muncitori care a început să rașcheteze parchetul și să facă diverse lucrări. Era un praf de nedescris și nu s-a mai putut sta. Praful pentru astmatici este ca o bombă, care ne distruge sănătatea. Pe lângă praf, pe holuri mai este și păr și mizerii. Nu cred că s-a aspirat vreodată pe holurile Salinei. Am ales să plecăm pentru că viața ne-a fost pusă în pericol și nimeni nu a părut să ne dea atenție.

Cei din conducerea Salinei spun că nu are nimeni de suferit, dar probabil că nu știu ce înseamnă praful pentru astmatici. Acest praf, chiar dacă acum îl aspiră va rămâne pe pereți și toți cei care vor merge la tratament vor fi afectați”, a povestit Dorel Rus pentru stiridecluj.ro.

Bărbatul a achitat tratament pentru perioada 7 - 13 martie, dar de luni, 12 martie, a plecat spre casă, deoarece condițiile ar fi fost de nesuportat.

Acesta a reclamat situația celor din conducerea Salinei Turda, care au spus că îi vor returna banii pentru ultimele două zile de tratament, dacă asta dorește.

Reprezentanții Salinei Turda au precizat că persoana nemulțumită se putea trata în altă parte a salinei, dar că a preferat camera de tratament pentru că acolo era televizor.

 

Sursa: stiridecluj.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO