Reducerile de dupa sarbatori. Al doilea Paste cu oua rosii si carne de miel
A fost aglomeratie mare la miel, cozonaci si pasca. Ati spune ca a stat timpul si vine iar Pastele. In realitate, comerciantii s-au trezit cu marfa pe stoc si, fortati de situatie, au facut reduceri serioase fata de saptamana trecuta.
Clienti s-au gasit: pensionarii care spun simplu ca postasul n-a trecut cu pensia de Inviere.
Cozonac la 5 lei, in loc de 9. Nu mai e chiar pufos, dar indulceste ziua. Si in macelarii, tacerea clientilor, si nu a mieilor, a ajustat pretul. Pulpa a scazut la 24 de lei kilogramul, de la 28. Carnea expira peste doua zile. Da, dar este cu 30% mai ieftina. Doamnele sunt pregatite sa o puna la bait. Si pentru pasca se face imediat loc in frigider.
La oua vopsite, sa nu radeti, dar gasim si mai multi amatori. Ca oricum se mananca pana la Inaltare.
Furnizorii de oua produse in Suedia, fierte si vopsite in Austria si puse pe raft in Romania au ales alta strategie. In prima instanta, trimit in magazine doua casolete, la pretul uneia singure. Apoi, tot ce se apropie la o saptamana de data limita a valabilitatii este expediat catre cel mai apropiat camin pentru batrani.
Din categoria "Iata ca se poate", in sfarsit mararul si patrunjelul nu mai costa de parca ar fi rucola.
Ofertele hotelierilor pentru 1 Mai
Tuica & pasca rules! Cum au petrecut strainii veniti de Paste in Romania