Reactia barbatilor care s-au intrecut la alergat pe tocuri la evenimentul caritabil de la "Femei pe Matasari"


Ultimul update: Miercuri 01 Iunie 2016 07:03
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2016 19:01
Categorie: Stiri Sociale

Egali in drepturi, femeile si barbatii au alergat duminica pe tocuri, in scopuri caritabile, la festivalul urban "Femei pe Matasari", ajuns la a 6-a editie si organizat pe strada cu acelasi nume din Capitala.

Zona a fost plina de voie buna, arta si povesti, care vor face loc muzicii si teatrului. Oamenii sunt invitati sa se relaxeze si sa-si aminteasca, daca au uitat, ca nu au nevoie de multe lucruri ca sa fie fericiti. Viata e scurta si e pacat sa o traiasca in tristete.

Un barbat tine in mana o pereche de tocuri roz si povesteste cu respiratia taiata ca nu intelege cum pot femeile sa poarte asa ceva. A alergat cocotat pe tocuri de-a lungul strazii Matasari pentru copiii de la Spitalul Marie Curie, iar asta i-a dat curaj.

La cros au participat 3 echipe de doamne, impartite in functie de marimea tocului si o echipa de domni.

Alergatul de la inaltime predispune insa la incidente. Victima a fost Loredana. La finalul cursei a numarat 3 julituri serioase si o pereche de pantaloni rupti. Dar tocurile au ramas intregi.

Eram umar la umar cu alta persoana si mi-a iesit o fata in fata si ca sa o ocolesc am facut eu o mutare dar nu a fost prea ok, si m-am dus bine de tot, dar m-am ridicat repede sa termin cursa", povesteste Loredana Banu.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO