Rareș, un băiețel de un an și trei luni cu leucemie, are nevoie de ajutor

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Viata pentru Rares
Facebook/Viata pentru Rares

Rareș, un băiețel în vârstă de un an și trei luni, se luptă în fiecare zi pentru viața lui. El a fost diagnosticat cu leucemie acută libfoblastică.

Astfel, familia a lansat campania „Viață pentru Rareș”, pentru a strânge fondurile necesare ca băiețelul să fie transportat și tratat la un spital din străinătate.

Cei care își doresc să îl ajute, o pot face atât prin intermediul grupului https://www.facebook.com/groups/939100349583425/, cât și prin donații în conturile bancare deschise de familie.

Cont de paypal: adelina2oo3@yahoo.com
Conturi: Adelina Banică (mama lui Rareș):
LEI: RO91BTRLRONCRT0264013201
EURO: RO41BTRLEURCRT0264013201

 
Potrivit paginii de Facebook „Viață pentru Rareș”, părinții au trimis dosarul băiețelului la clinici din Israel, Turcia, Italia, Franța și Germania, pentru ca medicii să analizeze cazul medical al

„Vestea bună este ca ne-au cerut informații suplimentare în legatură cu Rareș. Nu putem decât să sperăm ca în curând să vă dăm vestea cea mare că au început să curgă răspunsurile positive urmând ca, ulterior, familia să decidă unde să meargă cu micul print”, au anunțat părinții în 15 martie.

Vineri, familia micuțului a anunțat că Rareș răspunde bine la tratament, iar că într-o săptămână ar trebui să încheie prima cură cu citostatice.

„Lucrurile nu au fost foarte promiţătoare la început, cei de la spitalul din Frankfurt refuzându-ne, motivând că nu mai au locuri, dar... în ciuda iernii de afară, a ieşit totuşi soarele pe strada noastră şi am primit răspunsul pozitiv mult aşteptat. Cel mai probabil, Rareş va fi transferat la spitalul Bambino Gesu din Roma, după ce avem făcute toate formalităţile şi Rareş este transportabil.”

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO