Cel mult 2 patrupede in apartamente. Altfel amenda de pana la 2500 lei

Dată publicare: 11-03-2010 00:00
Dată actualizare: 06-11-2012 23:29


UPDATE: "Banii sau animalele"- le transmite primaria din Cluj iubitorilor de patrupede care, mai nou, nu mai pot creste mai mult de doua intr-un apartament.

Anuntul i-a infuriat pe oameni care isi construiesc acum "apararea" pentru judecata.

De exemplu, doamna Eva este stapana a cinci catei din rasa Yorkshire. Ii impodobeste cu fundite si bigudiuri iar Vudu, Uni, Drimi, Dudush, Xena ii sunt vesnic recunoscatori. Femeia este si suparata si nedumerita. Spune ca animalele ei nu fac nicidecum galagie iar de mizerie nici nu se problema. Asa ca nu intelege de ce ar fi obligata sa renunte la 3 dintre ele.

Pe de alta parte, consilierii locali din Cluj Napoca spun ca sunt satui de zecile de reclamatii lunare pe care le primesc pe aceasta tema de la vecini deranjati de latraturi sau mieunaturi. Asa ca au votat o decizie care limiteaza numarul patrupedelor din apartamente. A intrat deja in vigoare si este aplicata in clipa in care locatarii incep sa depuna plangeri.

Pentru stapani, alegerea este imposibila. Oscar, Miki, Stegulet, Cris si Riki sunt felinele alintate ale doamnei Monica. Tratate ca niste regine si adorate, au devenit stapanele casei. Proprietara nici nu vrea sa auda de despartire.

Necazul celor care cresc mai mult de doua patrupede in apartament a ajuns si la urechile celor de la Federatia pentru Protectia Animalelor care este hotarata sa-i faca pe edili sa renunte la idee. Chiar in instanta daca e nevoie.

 

 

Tags: animale,


VIDEO PROTVPLUS.RO