Petrecere in localul de la parterul blocului? Doar pana la miezul noptii!


Ultimul update: Marti 10 Aprilie 2012 11:49
Data publicarii: Joi 08 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Aceasta este dorinta senatorilor care au votat o lege prin care sa protejeze locatarii din imobile. Cum era de asteptat, nici patronii, nici petrecaretii n-au primit deloc bine vestea.

Chefurile pana in zorii zilei risca sa devina istorie. Daca petrecaretii, fie ei si nuntasi, au ales un local care se afla la parterul sau subsolul unui bloc, va trebui sa se grabeasca sa taie tortul, pentru ca la 12 noaptea se da stingerea. Ca sa nu mai existe discutii cu locatarii, explica senatorii care spun ca din toate reclamatiile facute catre autoritati nu a rezultat ca localurile ar fi izolate fonic.

Iar daca restaurantele, cafenelele si barurile din bloc nu organizeaza spectacole nunti sau botezuri, programul ar fi urmatorul: pe timp de iarna pana la 22.00, vara pana la 23.00. Decizia parlamentarilor i-a scos din sarite pe cei mai multi dintre patroni. Acestia spun ca la ora 23.00 abia incepe lumea sa vina si nimanui nu o sa-i mai convina sa investeasca 200.000 de euro in ceva din care nu-si va mai putea scoate profitul.

Patronii care isi vor tine localurile deschise peste programul stabilit de lege vor fi amendati cu pana la 10.000 de lei si risca sa ramana si fara autorizatia de functionare. Nimic nu este insa sigur. Mai au si deputatii un cuvant de spus. Ultimul, de altfel.

Tags: distractii, legi,

Restaurante exclusivite sau clinici private - afaceri de succes pe criza
Criza le-a papat din afacere! Restaurantele, fara clienti
Restaurante de lux, pericol public din cauza reamenajarilor interioare
VIDEO PROTVPLUS.RO