Petrece o seara cu Marcel Iures la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Miercuri 13 Septembrie 2017 14:48
Categorie: Stiri Sociale
Marcel Iures

„O seara cu Marcel Iures”este un eveniment live, prezentat in Premiera la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City in Bucuresti, in data de 16 septembrie 2017, care ofera publicului roman ocazia de a-l cunoaste mai bine pe marele nostru actor.

Marcel Iures ii va dezvalui Irinei Margareta Nistor, moderatorul acestui eveniment, secretele carierei sale, insa cei doi vor vorbi si despre viata, arta si frumos.

Iar la final, va exista o sesiunea de Intrebari si Raspunsuri cu publicul prezent. Evenimentul „O seara cu Marcel Iures”, de sambata 16 septembrie, reprezinta o ocazie unica pentru fani de a-l cunoaste mai bine pe marele actor.

Biletele pot fi cumparate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City sau online pe site-ul Grand Cinema & More:

Pretul biletelor pentru evenimentul „O seara cu Marcel Iures” variaza conform urmatoarelor categorii:

• Bilet Standard: 60 lei (achizitionate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) si respectiv 59 lei (achizitionate online pe site-ul Grand Cinema & More)

• Bilet Premium: 120 lei (achizitionate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) si respectiv 119 lei (achizitionate online pe site-ul Grand Cinema & More). Pretul Biletului Premium include accesul la cocktailul din seara evenimentului, la care va participa actorul Marcel Iures.

 

 

Sursa: Pro TV

Marcel Iures, intr-o ipostaza inedita. Actorul a fost profesor timp de o zi pentru copiii saraci din Covasna
Marcel Iures a dat in judecata trupa Holograf pentru o poveste veche de 12 ani. Ce nemultumiri are actorul
VIDEO PROTVPLUS.RO