Opt statii de metrou au de sambata alte nume


Ultimul update: Duminica 25 Martie 2012 11:03
Data publicarii: Sambata 04 Iulie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

UPDATE: Atentie se inchid usile. Urmeaza statia aeroportul Otopeni! Este anuntul pe care unii il asteapta de-o viata si care, daca mai au rabdare, in 7 ani o sa isi vada visul cu ochii.

Concret, insa, autoritatile n-au inaugurat inca nicio statie noua, dar au rebotezat alte opt, facute de pe timpul lui Ceausescu.

Autoritatile au decis ca vechile denumiri de statii nu mai sunt, citam, conform "realitatilor actuale ale municipiului Bucuresti" si in urma unor dezbateri publice au aprobat altele noi.

De exemplu, statia Industriilor se numeste de acum Preciziei, Semanatoarea - Petrache Poenaru, iar Armata Poporului s-a schimbat in Lujerului. Statia Depoul IMGB si statia IMGB se numesc Berceni si respectiv Dimitrie Leonida. De asemenea, trenurile nu vor mai opri la Policolor si Linia de Centura, ci la Nicolae Teclu si Anghel Saligny. In plus, statia Laromet se numeste de sambata Laminorului.

Asa ca, daca pana acum vi s-a parut incurcat metroul bucurestean, de acum o sa ametiti cu totul. Ca sa va obisnuiti, Metrorex recomanda sa consultati hartile afisate in vagoane si sa fiti atenti la anunturi.

Statiile Policolor si Linia de Centura nu au fost doar rebotezate, ci vor avea si o alta importanta in configuratia metroului.

Potrivit statisticilor, 500.000 de oameni, adica 25% dintre bucuresteni, circula zilnic cu acest mijloc de transport. Ca sa modernizeze liniile si sa faca altele noi autoritatile spun ca au nevoie de 25 de ani si de 8 miliarde de euro.

Tags: metrorex,

Metrorex se innoieste! A inceput modernizarea scarilor rulate de la metrou
S-au scumpit abonamentele la metrou
VIDEO PROTVPLUS.RO