Nu platiti din prima mielul la piata! Negociati!

27-03-2010 00:00


Toti am strans cureaua si numai cei descurcareti vor putea sa-si umple masa de Paste cu bunatati la preturi decente. Si pentru ca suntem in criza, nu strica sa va incercati norocul cand va faceti cumparaturile de Paste: negociati pretu!


Mielul de criza se negociaza! Pentru cine intreaba, ciobanii stransi la targul din Bucuresti spun ca-l dau cu 20 de lei kilogramul. Pentru cine cumpara, altfel stau lucrurile.

Negocieri se poarta si in celelalte orase, dar cel mai bun pret il obtineti daca mergeti sa-l luati pe "Vasilica" direct din batatura in care a crescut.

La Sibiu comerciantii au cerut si 25 lei pe kilogram, insa au coborat si ei pretul la 20, cand au vazut ca lumea intreaba si pleaca rapid. Nu-i de mirare, daca ne gandim ca la cativa kilometri ciobanii vin de la stana cu preturi mai mici.

La Iasi pretul afisat este de 20 de lei pe kilogram. Clientii n-au dat buzna, iar vanzatorii au mai lasat de la ei.

La Constanta vanzatorii faimosilor miei de Dobrogea nu par dispusi sa negocieze decat dupa ce le intorci spatele.

Suprinzator, exista si orase unde carnea de miel este mai ieftina acum decat anul trecut. La Bistrita pretul ajunge si la 9,3 lei kilogramul.

Cele mai bune oferte le gasiti insa tot la tara. Daca aveti noroc, la doi miei cumparati, primiti o bucata de cas gratuit.

VIDEO PROTVPLUS.RO