Modelul de 19 ani, care sufera de sindromul Down, impresioneaza din nou. Imaginile cu ea in rochie de mireasa sunt uimitoare

13-03-2016 17:21


sedinta foto in rochie de mireasa - 1

Cariera de model a acestei tinere merge din bine in mai bine. Madeleine Stuart, o fata de 19 ani din Australia, care sufera de sindromul Down si care a fost descoperita gratie profilului sau de Instagram, a pozat acum in rochie de mireasa.

Sedinta foto a fost facuta pentru promovarea Conacului Rixey, un loc popular pentru evenimente de tot felul din statul Virginia.

Patroana localului, Isadora Martin-Dye, a ales-o pe Madeleine pentru catalogul de prezentare deoarece se saturase de fotomodelele standard si a vrut sa arate ca orice femeie poate fi frumoasa in ziua nuntii.

“Foarte multe tinere nu se pot vedea mirese deoarece in imaginile promovate de reviste apar intotdeauna modele inalte si suple. Cred ca sa fii mireasa este o experienta inedita, pe care orice femeie ar trebui sa o traiasca. Cu siguranta nu ar trebui sa sa streseze ca nu arata perfect in ziua nuntii.” a spus Isadora, conform Huffington Post.

Madeleina Stuart a fost prezenta de doua ori pana acum pe podiumurile de la saptamana modei de la New York si a pozat pentru cateva campanii pubicitare. Ea se lauda pe contul sau de Instagram ca este singurul fotomodel cu sindrom Down din lume.


 

Sursa: Huffington Post

VIDEO PROTVPLUS.RO