Medicii de familie dau consultatii la telefon. Tarif: 1 euro/minut

Dată publicare: 11-02-2011 17:57
Dată actualizare: 25-09-2012 22:25


De acum inainte, toti romanii care au o problema de sanatate pot cere o consultatie telefonica. Medicii de familie sunt disponibili la orice ora din zi si din noapte.

Este bine sa stiti, insa, de la bun inceput, ca fiecare minut de conversatie o sa fie taxat cu aproape un euro. In plus, este obligatoriu ca doctorul de care apartineti sa se inscrie in acest sistem.

Consultatia prin telefon dureaza cam patru minute, iar pacientul plateste in jur de 17 lei. Daca aveti, sa zicem, cinci astfel de convorbiri lunar, pregatiti 85 de lei. Evident, nu toti isi permit si oricum sunt mult mai linistiti daca ii si vede medicul.

Doctorul Adrian Stanescu este pediatru si, de cand s-a infiintat acest serviciu, a vorbit mai bine de doua ore cu cei de pe lista sa.

Fara indoiala medicii accepta sa intre in call-center ca sa castige cativa baunuti in plus. Pana acum 200 si-au aratat disponibilitatea.

Pentru consultatiile prestate la telefon, doctorii primesc jumatate din costul convorbirii. Inainte de toate, trebuie sa ii anunte pe oameni ca discutia este pe bani.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO