Medic beat la camera de garda.I-a scos o masea buna in locul celei stricate

Ultima actualizare: 14-10-2012 02:55

UPDATE: Acuzatii serioase la Spitalul de Urgenta din Alba, unde o pacienta sustine ca stomatologul de serviciu i-a scos duminica seara un dinte sanatos, dupa ce el trasese cam mult... la masea.

Femeia se plange in continuare de dureri mari si se plimba pe la diverse institutii ca sa depuna plangeri. La randul sau, doctorul acuzat afirma ca si-a facut treaba foarte bine.

Femeia spune ca in ultimele zile a fost chinuita de o durere insuportabila de masea, iar duminica seara n-a mai rezistat si a mers la Spitalul de Urgenta. Acolo, stomatologul de garda i-ar fi cerut sa revina in 45 de minute, pentru ca nu are anestezic. Pacienta s-a conformat si sustine ca atunci cand a revenit doctorul dormea cu capul pe masa.

"Am observat ca medicul se clatina, iar cand s-a apropiat, mirosea a bautura, nu se poate asa ceva...Dupa ce mi-a facut anestezia s-a asezat pe un patut si a zis 'imi pare rau ca va doare'...", a declarat pacienta.

Femeia sustine ca dupa o privire fugara, fara radiografie sau prea multe intrebari, barbatul i-a scos maseaua. Nu pe cea care trebuia, insista doamna.

Indignata, s-a intors la spital si a depus o plangere in aceasta dimineata. Cel acuzat se apara - si-a facut corect meseria.

Femeia spune ca va merge inclusiv la politie pentru o plangere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO