"Mananci la noi, te ducem gratuit acasa" si alte oferte de criza

Dată publicare: 24-06-2010 00:00
Dată actualizare: 26-04-2012 13:14


Pe vremuri in care tot omul isi dramuieste cu grija banii, patronii de baruri sau cluburi isi storc imaginatia sa gaseasca metode sa atraga clienti ca in vremurile bune.

Printre acestea, zboruri cu aeroplanul, croaziere cu yahtul sau transport gratuit de la restaurant pana acasa. Metoda prinde, spun ei, pentru ca romanii au prins gustul promotiilor trasnite.

Diferenta dintre noi si concurenta trebuie sa se vada din avion, si-a spus patronul unei pizzerii din Iasi. Asa ca, prin tragere la sorti, ofera plimbari printre nori.

Vestea s-a intins repede, mai ales ca pana acum au fost cativa castigatori care si-au povestit experienta. Multi vin acum sa manance pizza cu gandul la zborul gratis.

Un patron din Galati a venit cu alta oferta inedita pentru a-si atrage clientii si la orele cand terasa este goala. Intre 14 si 17, oricine mananca sau bea de 100 de lei, nu mai are grija transportului. O masina 4X4 il duce acasa.

La Sibiu, proprietarii unui bar isi imbie oaspetii cu o vacanta. Indiferent de consumatie, nota de plata vine cu un tichet de tombola care poate aduce o croaziera gata platita pentru doua persoane in Croatia si Muntenegru.

De cand a inceput promotia, barul din Sibiu este plin tot timpul si numai cu programare gasesti o masa.


VIDEO PROTVPLUS.RO