La 87 de ani a ajuns sa doarma pe un scaun in fata garsonierei fiului ei. De ce spune barbatul ca nu o primeste inauntru

22-07-2016 16:57


La 87 de ani, doamna Magdalena se chinuie aproape noapte de noapte pe scaunul de langa garsoniera fiului sau. Atipeste visand la un acoperis deasupra capului si o viata mai buna.
 

Batrana din Iasi a avut un apartament in care a locuit cu o fiica de-a sa. Au pierdut casa din cauza datoriilor si s-au mutat apoi intr-o locuinta mai mica. Apoi au ajuns pe drumuri. Cu doua fiice si un baiat aproape, biata femeie n-are totusi un pat in care sa doarma. Garsoniera in care sta fiul sau e cumparata chiar cu banii ei, spune femeia.

Daca amorteste pe scaun in fata usii, batrana merge incet catre un balcon al blocului. Plange, se roaga si apoi iar plange. Asa mai trec cateva ore.

"I-am crescut si i-am ingrijit cu un om nevazator si pe el l-am ingrijit,si am ajuns afara, ma da afara sigur, zice "iesi afara, pleaca, du-te acolo acasa la tine unde ai dat casa aceea."

Vecina recunoaste ca o ajuta din mila pe femeia de 87 de ani, ca pe o mama.

"Bunica are viata grea ca o da afara, tot a dat la copii ca asa e mama, a dat la copii si am primit-o noaptea la mine", spune vecina.

Baiatul femeii, acuzat de batrana ca o umileste lasand-o sa doarma in fata usii, are o explicatie socanta: ii vine greu sa stea cu femeia intr-un spatiu foarte mic.

Fiu: "Dintr-un apartament cu 4 camere a dat-o afara si vine si sta aici la mine. Unde sa o tin, intr-o camera de camin? Sunt barbat si eu."

Batrina n-ar vrea sa se duca la un azil, asa ca sunt cativa ani de cand se chinuie pe scaunelul de la usa fiului ei. Asteapta, inca, un dram de omenie intr-o lume care pentru ea este fara speranta.

 

Tags: garsoniera, scaun,

VIDEO PROTVPLUS.RO