Joia neagra a cumparaturilor cu reduceri. Sute de oameni au impartit coate pentru faina si fasole

Ultima actualizare: 25-11-2012 06:49

Romanul simplu, cu pensie mica si griji mari, intelege in felul lui conceptul de reduceri. Nici nu se crapase bine de ziua, cand in fata unor magazine din Galati si Buzau s-au format cozi uriase.

Emotionati, ca niste copii inainte de Craciun, batraneii visau cu ochii larg deschisi cum o sa isi cumpere oale sub presiune, masini de cusut sau drujbe. Dar, asa cum se intampla de fiecare data, au fost mai putine produse decat cumparatori, iar oamenii s-au batut degeaba.

La Galati, in busculada, nimeni nu a mai tinut seama de nimic. Pensionarii au uitat subit de durerile de sale sau de reumatism. Dupa o confruntare grea, unii au savurat fericiti victoria.

Altii insa au ramas cu buza umflata si cu gandul la produsele pe care le ochisera cu zile bune inainte prin brosuri. Coate grele s-au impartit si pentru faina, desi era cu doar 10 bani mai ieftina ca in alte magazine.

Batranii cu pensii mici si-au facut stocuri inclusiv de fasole.

Acelasi spectacol pe locuri jalnic si la Buzau. Nu a mai contat ca oamenii in varsta sau cei lipsiti de putere riscau sa fie raniti.

Toata lumea a vanat oale cu presiune la 50 de lei, scaune de birou la 70 sau masini de cusut cu 200 de lei.

Si maine, in asa-zisa "vinere neagra a ofertelor"- in multe magazine se vor face reduceri mai mult sau mai putzin semnificative.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO