Inghesuiala la ghisee! Romanul nu vrea sa intre dator in 2009

Dată publicare: 29-12-2008 00:00
Dată actualizare: 28-08-2012 03:19


Cozile din marile magazine s-au mutat, in ultimele zile din an, la ghisee. Romanii vor sa-si achite impozitele si taxele datorate statului sau ratele la banca pe ultima suta de metri.

Se grabesc nu de frica penalizarilor, ci din superstitie: sa nu-i prinda cumva 2009 cu datorii, ca asa vor trai tot anul. Cea mai mare aglomeratie a fost in capitala.

La Finante Publice, oamenii au venit de la prima ora ca sa-si achite impozitele din venituri, castiguri ale persoanelor fizice autorizate sau meserii liberale.

Directia Generala a Finantelor Publice a mentinut programul normal de lucru cu publicul si in zilele de sarbatoare. Asa se face ca si miercuri, in ultima zi din an, ghiseele vor fi deschise pana la ora 18.30.

Cozi mai mici au fost la taxe si impozite locale, la primariile de sector, unde a fost penultima zi lucratoare din 2008.

S-au adunat multi si la casieriile Electrica, dar programul afisat, putin cam neclar, i-a obligat sa faca un pas inapoi.

Cine nu vrea sa stea la coada, isi poate achita taxele si in 2009, dar va fi penalizat. Casierii spun ca cei mai mari restantieri pe 2008 sunt firmele.

Consulta programul principalelor institutii in prag de An Nou!


VIDEO PROTVPLUS.RO