Amalia Enache si Cristian Leonte au fost gazdele Hope Ball 2014, eveniment caritabil in sprijinul copiilor din orfelinate

08-11-2014 23:42

Seara de sambata a fost una de basm la Cercul Militar. Splendida cladire din centrul Bucurestiului a gazduit gala caritabila organizata de fundatia "Hope and Homes for Children Romania".

De la Gheorghe Hagi, Ilie Nastase, la ambasadori si oameni de afaceri, sute de personalitati au fost acolo sa sustina cauza copiilor abandonati si mutarea lor in case cat mai apropiate de conceptul de familie. In Romania, o data la sase ore un copil este abandonat. Gazdele serii au fost Amalia Enache si Cristian Leonte.

Nu degeaba tema balului de sambata seara a fost “Fire and Ice” (n.r. “Foc si gheata”). A existat o veste rece si una calda. Vestea rece este ca, in acest moment, in Romania, in acele orfelinate sinistre de tip vechi, mai sunt peste 8000 de copii abandonati. Vestea calda este ca toti oamenii care au fost prezenti sambata seara la gala caritabila organizata de Fundatia “Hope and Homes for Children” Romania s-au dus sa doneze si sa liciteze, iar pentru ei organizatorii au pregatit o seara cu adevarat magica.

Pe tavanul de marmura al cladirii au fost prezente spectaculoase proiectii 3D, spre exemplu.

Premiile au fost de asemenea fabuloase, de la sute de obiecte de lux, haine si parfumuri scumpe, pana la o masa in compania Nadiei Comaneci, un meci de tenis cu public cu Ilie Nastase, o excursie pentru doua persoane la Paris, la meciul nationalei de rugby a Frantei, dar si un meci de box cu Mihai Leu, campion mondial.


VIDEO PROTVPLUS.RO