Inchis la metrou, nebunie in trafic! 800.000 de masini, pe strazi!


Ultimul update: Luni 21 Mai 2012 08:06
Data publicarii: Sambata 01 Mai 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

UPDATE: Ce a insemnat greva de la metrou pentru un oras ca Bucurestiul? Un dezastru! Mii si mii de oameni, care nu lucreaza la stat si nu sunt in greva si-au inceput ziua cu nervi, dupa care s-au blocat in trafic.

Culmea este ca sindicatele de la RATB nu au intrerupt lucrul asa cum anuntasera, numai ca multi nu au stiut asta si au asteptat zeci de minute un taxi sau au plecat cu bicicleta.

Si la metrou greva de solidaritate a suferit modificari de durata. Concret, sindicalistii de la Metrorex au anuntat inca de luni ca vor protesta prin oprirea activitatii doar pana la ora 12:00, in loc de ora 16:00 cum anuntasera anterior.

Pentru ca cei de la Metrorex nu sunt vizati de reducerile salariale ei au oprit trenurile in spirit de solidaritate cu celelalte sindicate. Potrivit Ziarului Financiar, angajatii Metrorex au unele dintre cele mai mari salarii printre companiile de stat. De exemplu, o casiera castiga 2300 lei, iar un lacatus ia si cu o mie de lei mai mult.

In plina greva de solidaritate, sindicalistii de la metrou ameninta cu greva generala in aproximativ doua saptamani, daca le vor fi diminuate salariile.

Tags: greve, metrou, ratb,

Programul Romaniei bugetare pe 31 mai: greva generala!
Greva de la metrou nelegala! S-a reluat traficul in subteran!
VIDEO PROTVPLUS.RO