Firmele de paza isi ofera serviciile gratuit in scolile din Romania


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 12:33
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

In conditiile in care un elev din zece plange pentru ca a luat bataie la scoala, iar unul din cinci sustine ca a fost hartuit, reprezentantii firmelor de paza si securitate din Romania au o inititiva fara precedent.

Acestia vor sa doneze sisteme de supraveghere si sa isi trimita macar un agent in liceele cu probleme. Cei din Ministerul Invatamantului sustin inititiva, daca se dovedeste serioasa.

Intr-un grup scolar din sectorul 5, reporterul ProTv a reusit sa convinga agentul de paza sa il lase in incinta. In cinci secunde era in zona in care invata elevii, fara sa i se para cuiva suspect.

Intr-o alta scoala, de acesta data din sectorul 2, echipa noastra a stat in curte fara probleme, pentru ca niciun paznic nu era la post.

Si toate acestea sunt fapte nevinovate fata de ce se intampla cu adevarat in institutiile de invatamant din Romania. Internetul este plin de filme graitoare.

Deocamdata, toata povestea este in faza de proiect. Autoritatile incearca sa afle cate scoli din Bucuresti si apoi din tara au nevoie de masuri de siguranta serioase. La nivelul Capitalei, 82 de licee si scoli nu au paza deloc, iar alte 182 nu au sisteme de alarma.

Perchezitii duse la extrem pe aeroport! Bolnav de cancer, murdarit cu urina
VIDEO! Uite pana unde s-a ajuns cu verificarile pe aeroporturile din SUA!
Conversatiile pasagerilor ar putea fi ascultate in avion
VIDEO PROTVPLUS.RO