Sibiul, invadat de vizitatori de pe alta planeta!


Ultimul update: Marti 16 Octombrie 2012 01:32
Data publicarii: Luni 08 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

N-au fost agresivi, dimpotriva. Au adus cu ei muzica, au facut acrobatii si i-au invaluit pe spectatori intr-o mare de spuma.


Una peste alta, a fost reprezentatia unei companii franceze la finalul Festivalului de teatru modern, la care au participat trupe din 70 de tari.

Din vaporul imens care a tras in centrul orasului, a coborat un echipaj venit parca din alta lume. Fiinte ciudate pe picioroange s-au plimbat cu nava printre oamenii curiosi sa vada un spectacol modern. Si n-au regretat nicio clipa. O ora si jumatate, i-au urmarit cu sufletul la gura pe acrobati.

Au fost si incidente - unul dintre artisti a cazut in timpul unei acrobatii si a avut nevoie de ajutorul medicilor de la ambulanta, chemati de colegii lui. Este posibil sa-si fi fisurat o coasta, insa, dupa cateva ore de stat in spital, a cerut sa fie externat, pe proprie raspundere.

Peste 10.000 de oameni au urmarit cu sufletul la gura croaziera magica printre cladirile vechi din centrul orasului. Era ultimul spectacol din cadrul Festivalului de Teatru si toata lumea se astepta la surprize.

Dintr-o data, spectatorii s-au trezit inconjurati de spuma adusa de vizitaorii extraterestrii.

Desi unul dintre membrii trupei s-a ranit dupa ce a cazut de pe vas, petrecerea- spectacol nu s-a intrerupt. In final, locul muzicii a fost luat de zgomotul artificiilor.

Tags: teatru, spectacole,

Efecte speciale in deschiderea Festivalului de Teatru de la Sibiu!
Gala absolventilor UNATC 2009, pe www.protv.ro!
Stefan Banica Jr. debuteaza ca regizor de teatru cu piesa
VIDEO PROTVPLUS.RO