Festivalul Unfinnished din Capitala: 30 de artisti, antreprenori si jurnalisti vin sa ofere discursuri inspirationale

Dată publicare: 26-05-2017 14:49
Dată actualizare: 29-05-2017 06:38


Fotografii cu un puternic impact, premiate anul acesta la World Press Foto, instalatii artistice si zeci de discutii despre creativitate si influentele ei in viata noastra.

Toate aceste lucruri le gasiti la festivalul Unfinnished, ce a debutat la sala Dalles. Evenimentul promite 3 zile in care peste 30 de artisti, antreprenori si jurnalisti vin sa ofere discursuri inspirationale.

UNFINISHED este un festival hibrid care vorbeste despre interesectiile intre domenii si rolul pe care il are creativitatea in dezvoltarea pozitiva a comunitatilor si societatii in care traim.

Organizatorii si-au dorit ca cei prezenti la festival sa descopere povesti de succes care sa ii inspire sa fie mai creativi in munca lor de zi cu zi. Asa ca, pe langa discutiile zilnice cu invitatii, organziatorii au adus si expozitia World Press Foto, cu cele mai bune proiecte de fotojurnalism la nivel mondial.

Tot aici am gasit-o si pe Capucine Gros, o artista din Statele Unite ale Americii , care a expus pentru public o harta interactiva, numita geografia iubirii

In cadrul editiei din acest an vine pentru prima oara in Romania Alvy Ray Smith, co-fondatorul studiourilor Pixar.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO